2777
2789
عنوان

خداروشکر جواب آزمایشم هم مثبت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک میگم برات توقران برامنم ازته دل دعاکن خدااین ماه دیگه مریض نشم بلندبگوآمیننن😊 دعادرحق دیگران ...

انشاءالله انشاءالله عزیزم ک ب حاجت دلت برسی گلم

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
چقد عقب انداختی عزیزم

خخخخخ....هیچی تازه هنوز امروز موعدم بود....خیلی سینم درد داشت نوک سینم سوزش شدید داشت همش دلدرد بودم همش حتی صبحها زود....سرم گیج میرفت س روز مونده ب موعدم بی بی زدم تاپیک قبلیم بخون خیلی جالبه بی بی چکم..

خخخخخ....هیچی تازه هنوز امروز موعدم بود....خیلی سینم درد داشت نوک سینم سوزش شدید داشت همش دلدرد بودم ...

خوندم عزیرم.مبارکت باشه منم یه هفته مونده بی بی زدم خبری نبود

برسه روزی که منم تیکر بزنم
خوشبحالت خانومی واسه منم دعا کن امروز بعد 3روز تاخیر بی بی منفی بود هیچ وقت سابقه تاخیر نداشتم نمیدو ...

نگران نباش انشاءالله  خدا بتوام ی نی نی سالم میده هروقت موقش بشه استرس بزار کنار گلم خدا خییییلی مهربونه

مبارکت باشه گلم منم قراره برم ازمایش بدم واسم دعا کن طبیعی باردار شدی ؟ چند وقت اقدام بودی؟

هفت ماه ...اره عزیزم طبیعی....خوب بجز پرولاکتین بالا مشکلی نداشتم....انشاءالله ک مامان شدی گلم

خوندم عزیرم.مبارکت باشه منم یه هفته مونده بی بی زدم خبری نبود

یک هفته خیلی زوده....انشاءالله ک بارداری گلم......من دوروز بعد رابطم خیلی سنگینیم میکرد همش زیر دلم تیر میکشید بعد همش حس میکردم ی چیز سنگین تو شکممه ک میخاد دفع بشه خیلی فشار روم بود تا دوروز درد میکرد الان ی دردهای وحشتناکی دارم همش حس میکنم پریود شدم اما میبینم خبری نیست

یک هفته خیلی زوده....انشاءالله ک بارداری گلم......من دوروز بعد رابطم خیلی سنگینیم میکرد همش زیر دلم ...

منم زیر دلم انگاز چاقو فرو میکنن و همش خوابمخخخ

منم زیر دلم انگاز چاقو فرو میکنن و همش خوابمخخخ

خخخ انشاءالله ک مامان شدی صبر کن ی روز مونده ب موعدت بی بی بزن انشاءالله ک دلت شاد بشه....من اتفاقا کلا بی خواب شدم شبا ۲-۳میخابم ساعت ۷صبم بیدارم

خخخ انشاءالله ک مامان شدی صبر کن ی روز مونده ب موعدت بی بی بزن انشاءالله ک دلت شاد بشه....من اتفاقا ...

من خیلی میخوابم شوهرمو راه میندازم باز میخوابم شوهزم زنگ میزنه میگه خگاب بودی میگم ن اصلا خخخخ قطع میکنه باز میخوابم حالا من شبم نمیخوابیدم امکان نداشت ظهر بخوابم