2777
2789
عنوان

آهای خاله زنک خاک توسرت👐👐

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ولی خاک توسرشون ایشالله سرشون بیاد عوضیا حالا هرکی هس چه دوستش چه خواهرش

شوهر منم اینجوریه من میخواستم برم باشگا گفت برو دو روز رفتم بعد معلوم نیس کی تو گوشش زرزر کرد گفت دیگه نرو 😔انشاالله هرکی این کارارو میکنه روز خوش نبینه 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه  
عزیزم زنگ بزن بزرگترها بیان با کمال آرامش باهم صحبت کنین، شوهرت هم قانع میشه چه رشته ای قبول شدی

شوهرم خودشو عقل کل میدونه باباش که بنده خدا جانباز نمیتونه حرف بزنه منم بابا ندارم داداشام هم ازم دورن بعدشم اگرم بدونن بااینکه دوسم دارن اتما دخالت نمیکنن درضمن همون اول گفته نبینم از فردا گوشیت دستت باشه بهمه زنگ بزنی به هیچ کس مربوط نیس

كردي عزيزم 😊

ن شمالیم😁

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

[QUOTE=105622685]خاک تو سر همچین مردای دهن بینی[/QUOTE واقعا مثلا بچه بیمار بشه میگه وایسا ببینم مامانم چی میگه فلان ولی حداقلش از من پیش کسی صحبت نمیکنه کسی هم بخواد پشت سرم حرف بزنه سرویسش میکنه اما در همچین مواقعی آره دهن بینه

مرد دهن نگر به درد لای جرز دیوار میخوره😐 عین برادر شوهر اسکل و احمق و بیشعور من که زنش بیخ گوشش زر زر میکنه اونم یکی در میون بد منو به شوهرم میگه. خاک توسرش👐👐👐👐👐

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍

عزیزم منم با یه بچه رفتم دانشگاه.شوهرمم خیلی میترسید.مزاحم داشتم یکی پسرای دانشگاه.البته پسر نبود زن داشت.خیلی بهم گیر میداد وپیگیرم بود ولی کم محلش کردم.خداروشکر مشکلی پیش نیومد.مهم خودتی چه جور باشی.باهمه سرسنگین باش.ولی شوهرم قشنگ نگرانی رو از چهرش میشد فهمید.

[QUOTE=105622685]خاک تو سر همچین مردای دهن بینی[/QUOTE واقعا مثلا بچه بیمار بشه میگه وایسا ببینم مام ...

شوهر منم اینجوریه عزیزم همیشه میخواد نظر مامانشو بدونه خدا شفاشون بده

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه