2777
2789
عنوان

آهای خاله زنک خاک توسرت👐👐

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني چه اين همه ادم متاهل از خانم و اقا مشغول تحصيلند  با همسرت منطقي حرف بزن بگو واقع بي ...

آخه من نمیدونم چیا بهش گفته اصلا کی بهش گفته میگه من بهت اطمینان دارم اندازه چشمام جالبه همیشه میگفت آرزومه تو بجایی برسی ولی از اول تابستون یکم دودل بود یک دفعه راضیش کردم ولی یه دفعه زد زیر همه چی

ازاین به بعد هی بزن توروش بگو نمیتونم روحرفت حساب کنم هی عوض میشی

باور میکنی افسرده شدم آخه من حامله بودم روزانه درس میخوندم زایمان کردم با وجود بچه یک ماهه خوندم قبلا ها باهاش دادگاهی بودم خوندم الان اینجوری درس خوندنو بزارم کنار؟ شاید اگه یه طور دیگه بود قضیه کنار میومدم ولی الان به خاطر حرف یه نمیدونم کی باید بشینم توخونم

آخه من نمیدونم چیا بهش گفته اصلا کی بهش گفته میگه من بهت اطمینان دارم اندازه چشمام جالبه همیشه میگفت ...

مهم نيست بقيه چي گفتند

مهم اينكه متوجه بشي تو افكار همسرت چي ميگذره و از چه مطلبي نگرانه و بتوني واقعيت نگرانيش را بهش نشان بدهي

مثلا نگران ارتباط تو با پسرها باشه

با واقعيت مواجهش كن بگو اين نگراني از كجا مياد من فكر ميكنم ممكنه به عنوان مثال به تعهد من اطمينان نداري يا چنين عباراتي كه دغدغه ذهنيش را بروز بده و بتونيد واقعيت ان دغدغه را پيدا كنيد

گاهي نگرانيها فقط يك تصوير ذهنيند با واقعيت فرق دارند و ميتوني از اين روش براي واقع بيني همسرت استفاده كني

من ک ندیدم...از تو ی کلاس ۶۰ نفره یکی اینطوری دربیاد شاید بخاطر اینچیزا ادم زنشو محدود نمیکنه اگه ای ...

بله دقیقا شرایطم اینه تاسر کوچم تنهایی نباید برم حتی کوچه مامانش که سه تا کوچه پایین تر ازمان یه ربع از سرکارش تو راهه که این راه دودقه ای رو منو ببره

بله دقیقا شرایطم اینه تاسر کوچم تنهایی نباید برم حتی کوچه مامانش که سه تا کوچه پایین تر ازمان یه ربع ...

غیرمنطقیه واقعا

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
مهم نيست بقيه چي گفتند مهم اينكه متوجه بشي تو افكار همسرت چي ميگذره و از چه مطلبي نگرانه و بتوني وا ...

میگه شنیدم دانشگاه آزاد جای پسرای پولداره که واسه یللی تللی میان اونجا 2 میگه نو چرانماز نمیخونی بعدشم من بیرون میرم یه کرم رژ مداد ابرو میزنم میگه البته نمیگه ها تو دلش اینه این جلفه بعدشم میگه تو خشگلی و.... تا آخه تو خانوادشون همشون بی رودربایستی زشتن میگه نباید بری

میگه شنیدم دانشگاه آزاد جای پسرای پولداره که واسه یللی تللی میان اونجا 2 میگه نو چرانماز نمیخونی بعد ...

بپرس شنيده هات را رها كن ايا منطق تو و از ان مهمتر دنياي واقعي اينطوره؟ 

چطوري از دلش با خبري؟ مشكل اساسيت اينكه ذهن خواني مي كني اگر ازش شنيدي بايد دوباره با واقعيت مواجهش كني

خودت هم تمرين كن با واقعيتها و شهودت به افكارت جهت بدهي نه با احتمال و حدس

بپرس شنيده هات را رها كن ايا منطق تو و از ان مهمتر دنياي واقعي اينطوره؟  چطوري از دلش با خبري؟ ...

اینایی که گفتم واقعا توروم میگه از اون روز نشسته اون مستند هایی که تو دانشگاه مواد پخش میکنن و اینا رو نگاه میکنه دیگه واقعا مخش شستشو داده شده رو حرف من حرف نمیده حالا نمیدونم چی شنیده که اینطوری میکنه شهر ما یه شهر کوچیکه

اینایی که گفتم واقعا توروم میگه از اون روز نشسته اون مستند هایی که تو دانشگاه مواد پخش میکنن و اینا ...

به هر حال تنها راهش مواجه شدن با واقعيت شخصيت تو تعهد و اخلاقيات و مراعاتهاي تو هست اگر هم شكاك باشند نياز به مشاوره تخصصي دارند