2777
2789
عنوان

غذا نخوردن بچه ۱۱ماهه

2367 بازدید | 15 پست

سلام بچه اا ماهه دارم غذا فقط در حد یه قاشق مربا خوری میخوره فقط شیر میخوره البته توی شیرش موز میریزم و شیر موزش میکنم میترسم بدنش ضعیف بشه قبلا حدود دو ماه پیش غذا خیلی دوست داشت یه بشقاب سوپ میخورد نمیدونم چی کار کنم لطفا اگه راه حلی دارید بگید ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر شمام غذا نمیخوره؟شما چیکار میکنید؟من میترسم پسرم ضعیف بشه

من یهو سر دندوناش بد غذا شد الان سویق و مولتی ویتامین میدم بعدم متاسفانه تز تربیتیم بخاطر غذا بهم خورد من ابدا یک ثانیه هم نذاشتم تاحالا تلویزیون ببینه ولی یکی دوبار اتفاقی دیدم با تبلیغا عذا میخوره چندتا تیلیغه ضبط کردم با اونا یکم میخوره ولی واقعا کم

و

دکترش گفتن تنوع غذایی.وعده های زیاد.حجم کمتر بده

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
من یهو سر دندوناش بد غذا شد الان سویق و مولتی ویتامین میدم بعدم متاسفانه تز تربیتیم بخاطر غذا بهم خو ...

منم بهش سویق میدم پسر من که کلا با کارتون غا میخوره بدون تلویزیون یه قطره شیر هم نمیخوره خیلی سخته بیرون میریم نمیدونم چیکار کنم از دستش

تره قبلا خوش غذا بوده اره دختر من 18 ماهشه هیچی نمیخوره.هیچی ها از اول بد غذا بوده

پسر منم بد غذاست به زور تلویزیون و کلی ادا درآوردن بهش میدادم ولی الان با همونام نمیخوره

الان وزن دختر شما کم نیست؟غذا نمیخوره چی بهش میدید؟

پسر منم بد غذاست به زور تلویزیون و کلی ادا درآوردن بهش میدادم ولی الان با همونام نمیخوره الان وزن د ...

9400

همه جی میذارم جلوش دریغ از خوردن فقط میریزه رو زمین

(از بچگی میگه فقط خودم غذا بخورم از دست کسی قبول نمی کنه)