2777
2789
عنوان

بی غیرتیه خانواده شوهر نصبت به عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 43 پست
ماهم اما گاهی فک میکنم شاید من آدم بدیم منو شوهرم موندیم یه طرف یه خواهرش اومد  گلی بهم چر ...

ن چرا شما ادم بدی باشه مگ شما خطا کردی گلم ؟ البته درستش این بود صداش رو در نمیاوردید منو همسرمم بعد از سه سال ب این موضوع رسیدیم ک خوب بود چیزی نمیگفتیم اما حالا ک شده اونا باید جلوی اون پسره رو بگیرن ک پرو نشه ک البته میدونی میترسن زندگی دخترشون خراب شه من خوب درکت میکنم . ی مدت خودت نرو خودت قطع رابطه کن اگر همسرت خواست بره مخالفتی نکن ولی بگو وعده نمونه در حد یکساعت بره سر بزنه تا اونام متوجه بشن خطاکار واقعی کی بوده و بحث و ببندن . 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
میدونم خیلیییی سخته خیلی ولی بخاطر نامردی آدما و حاشا کردن کاش اصلا صداشو در نمیاوردی.. اگرم مز ...

تهدیدم میکرد خونشون تا خونه ما فقط چند تا خونه فاصله داشت از مزاحمتاش و دم به دم اومدناش به هر بهونه ای حالم بهم میخورد  شوهرم که پیاماشو دید فقط خانوادش قبول نکردن حتی دخترای مجردشونو میدن دستش که مثلا برن فلان جا با هم‌تنفر انگیزن حتی به یه دختر دبیرستانی تو همون فامیل چشم داشت و مخشو زده بود و بعد همه فهمیدن ولی بازم از بدجنسی طرف اونن تا من  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چرا شما ادم بدی باشه مگ شما خطا کردی گلم ؟ البته درستش این بود صداش رو در نمیاوردید منو همسرمم بعد ...

اصلا نمیره انقد بدش اومده از کار دامادشون فقط میره پیش مادرش سر میزنه و‌میاد اونم‌وقتی کسی نیست 

تهدیدم میکرد خونشون تا خونه ما فقط چند تا خونه فاصله داشت از مزاحمتاش و دم به دم اومدناش ب ...

پس دیگه اونا زیادی عجیب الخلقه هستن

بیخیال عزیزم فدای سرت فقط بشین ببین کی صداشون در بیاد محاله دلی شکسته بشه به ناحق و خدا جوابشونو نده

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...
عزیزم اگه مدرک داشتی ثابت کنی که همچین چیزی هست یا نظرداره شاید بهترمیشد 

از همه پیاماش اسکرین شات داشتم به شوهرم نشون دادم اما یه خواهرش اومد تو رو‌گفت دروغ میگی حالم بهم‌میخوره ازش 

من بودم میگفتم شما فکر کنین من دروغ میگم پس شما رو بخیر و مارو به سلامت و برا همیشه قیدشون رو میزدم

خواهر شوهرم که اومده بود ازش دفاع کنه میگفت بچش مریضه برید خونش و خیلی حرفایی که حالم داره بد میشه از یاد آوریه دوبارش  منم گفتم برو خونه خودت دیگه حوصله بحث ندارم‌

از همه پیاماش اسکرین شات داشتم به شوهرم نشون دادم اما یه خواهرش اومد تو رو‌گفت دروغ میگی حالم بهم‌می ...

منم شوهر خواهر شوهرم خیلی بهم نزدیک میشد همش اشاره نگاه اما بعدازاینکه به خواهرشوهرم ندادادم ادمش کرد دیگه سرشم بالا نمی یاره البته هرکس شرایط خونوادش فرق میکنه 

اگر از عاشقـــیـــ گفتم      همیشه ازتو گفتم ...

یکی از،مشکلات خانمها به خصوص نی نی،سایتی ها اینه که نمیتونن یه پرونده رو تو ذهنشون ببندن و به زندگی روزمره اشون ادامه بدن

اینجور که گفتی معلومه شما با منطق خودت و با تایید همسرت تصمیم درستی گرفتی 

دیگه چه اهمیتی داره خانواده شوهرت با اون رفت و آمد کنن یا نکنن شاید اونا دلشون بخواد به افتخار یزید ناهار بدن عکس هیتلر رو قاب کنن بزنن به دیوار 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ماهم اما گاهی فک میکنم شاید من آدم بدیم منو شوهرم موندیم یه طرف یه خواهرش اومد  گلی بهم چر ...

به این اتفاقات میگن تف سر بالا ودر این مواقع مطمین باش عروس رو بده می کنن نباید صداشو در میاوردی وارتباط رو خیلی کم می کردی وبصورت ناشناس میدادی یکی اون آقا رو تهدید کنه 

خلاصه حالا که کار از کار گذشته سعی کن دور اون اقا وخواهر شوهرتو به کل خط بکش