2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهر دختر خاله ام کاشت البته شیراز . راضیه . اگه مایلین اسم دکترش رو بپرسم براتون 

اگه امکانش هست راهنمایی بگیرین ازشون .قبلا چکار کردن .بعدش باید چکار کنن چه روشی باشه بهتره و از این چیزا ِ

ما خودمون مازندران هستیم .آمل.ولی میخوایم تا تهران هم بریم اکه اونجا بهتر بود.

همسرم ۲ ماه پیش انجام داده کارشون خیلی عالیه

کلینیک  ایران نوین

این هم اطلاعات و شماره تماس , خودتون زنگ بزنید و سوال کنید

۲۲۲۲۱۰۰۰: شماره تماس

ایران نوین نزدیک بیست سال سابقه در زمینه زیبایی کاشت مو و...با مجوز رسمی از وزرات بهداشت درمان جز یکی از بهترین و مجهز ترین کلینک های کاشت مو در ایران و تهران می باشد . این کلینیک با به کار گیری از بهترین کادر از پزشکان ومتخصصان زیبایی در حوزه کاشت مو،لیزر،تناسب اندام،انواع جراحی های زیبایی یکی از معتبر ترین کلینیک ها در ایران و خاورمیانه است .

این کلینیک در طی سابقه خود بهترین خدمات را ارائه نموده و از نظر کیفیت و مشتری مداری جز بهترین مراکز می باشد .این کلینیک آماده ارائه بهترین خدمات در زمینه کاشت مو و زیبایی به شما عزیزان می باشد و برای بهتر شدن کارایی خود در دو شعبه مشغول ارائه خدمات می باشند .

شعبه اول : شهرک غرب ، خیابان بلوار دریا ، جنب مجتمع آموزشی علمی امام صادق ، ابتدای خیابان موج ، کوچه عسگری ، پلاک ۲ ، کلینیک تخصصی نگین ایران نوین
شعبه دوم : سعادت آباد ، اتوبان یادگار امام جنوب ، نرسیده به فرحزاد ، خیابان ایثارگران شمالی ، نبش البرز ۵

قیمتهاش چطوره؟از چه رنجی شروع میشه؟

قیمت  حدود ۷ میلیون تمام میشه بجز دارو هاش
مال ما چون تو جشنواره تابستانی شون بود حدود  یک میلیون و دویست  ارزونتر افتاد
قسطی هم انجام میدن اگر کسی خواست  
تا آخر شهریور جشنوارشون ادامه داره اگر وقت دارید همین فردا که روز  آخر هست برید

مراحل کار :
یک روز دکتر میبینه سر همسرتون رو و بعد از خودتون میپرسن که کی  میخواهید عمل کاشت رو انجام بدید میتونید همون فرداش انجام بدید و روز بعد  از عمل هم پانسمان سرش رو برمیدارند
اطلاعات و ریز قیمت ها رو میتونید از خودشون بپرسید

برادر من جلوی سرش طاس شده بود و انواع و اقسام محلولا رو داروها رو امتحان کرد ولی فایده ای نداشت من خیلی دنبال کلینیک خوب و معتبر بودم براش که بره کاشت مو کنه خودش یکم مردد بود واسه کاشت می ترسید ولی چون کلینیک خیلی خوبی رو انتخاب کردم نتیجه عالی گرفت توی کلینیک شارمین سعادت آباد انجام داد واقعا حرفه ایه کارشون