2777
2789

سلام کارت پدرم دسته منه خرج خونه برنامه ریزی پرداخت هزینه های آب برق شارژ  بدهی باشه همه چی خرید خونه همه چی با ماست پدرم کاری نداره اما انقدر از ما پول میگیره ما وضعیت متوسط نیست پایین تر فکر کنید حقوق بازنشستگی ۱۰  تومن ۶ تومن میدیدم مواد غذایی  یک پانصد مرغ گوشت خیلی چیزها دیگه از همون ده تومن دو تومن میره جیب بابام ۴ تومن کرایه خونه ۷۰۰ میره جیب بابام یارانه ۵۰۰ میره جیب بابام تازه قسط هم میدیم  دوسال هرچی میگیره برای خودش جمع میکنه میزاره تو کمدش میگه برای دوستمه نمیخواد خانمش بفهمه  داده  آسانسور خراب شد ۷۰۰ دادم و خیلی خرج ها به خدا کم آوردم من سرکار نمیرم دنبال کارم اون موقع هم میرفتم خدا شاهده خرج خونه میکردم خسته شدم مامانم میترسه ازش منم نمیخوام تو خونه دلخوری شه خواهر برادرم اذیت شن صدام در نمیارم ولی دیگه نمیتونم من نمیتونم یه کفش بخرم به خدا کفش کهنه دختز دایم میپوشم این اقا رفته یک نیم داده ساعت دیکه نمیشه کاریش کرد اگه میخواید بگید لطفا چیزی نگید اما توروخدا راه حلی دارید  بگید من خستع شدم خدا شاهده یخچال خراب شد ما داشتیم خودمون میکشتیم رفت خوابید بلاخره رفتیم قسطی خریدم حتی برای بچه ها مجبورم لباس قسطی بگیرم ولی دیگه بس این اقا هرروز بره کباب فلافل بخره گردو بادوم تازه دختر خواهرش هم پول میده بهش پادشاهی میکنه م

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.