2777
2789
عنوان

بی بی چک

188 بازدید | 27 پست

سلام.من سه روز پیش بی بی چک زدم یه خطش کمرنگ بود.امروز که یه هفته تاخیر داشتم زدم باز هاله انداخت.چراااا؟علتش چیه یکیش کمرنگه؟

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

بارداری عزیزم قرار نیست حتما دوخط پر رنگ بیفته مهم اینه دوخط باشه 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بارداری عزیزم 

پس چرا هاله میندازه نگران اینم.دکتر دیروز برام آز ننوشت گفت نیازی نیست.فقط سونو نوشت برا هفته دیگه😑

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
پس چرا هاله میندازه نگران اینم.دکتر دیروز برام آز ننوشت گفت نیازی نیست.فقط سونو نوشت برا هفته دیگه😑

خب هاله بندازه چه اشکالی داره رو بروشور ش هم نوشته، در هر صورت مثبته مهم اینه دوخط باشه حالا کمرنگ باشه هم باز مثبته

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

مبارکه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بارداری گلم مال منم کمرنگ بود مهم نیست عزیزم 

انشاالله.آخه من سه ماه پیش هم بی دلیل سقط داشتم از همین میترسم😣اونم هاله انداخت

انشاالله.آخه من سه ماه پیش هم بی دلیل سقط داشتم از همین میترسم😣اونم هاله انداخت

نگران نباش.امیدت ب خدا باشه

خاله های مهربون،برای سلامتی نی نی کوچولوم یه صلوات میفرستین؟😍
وای اسم بی بی چک میاد دلشوره میگیرم. اخه بچم تازه دنیا اومده میترسم غفلت کنم خدایی نکرده باز حامله ش ...

مواظب باش خوب😂