2777
2789
اقااااا میخواد... 

خب بگو خودش بزاد وقتی یه طرفه علاقه داره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

استارتر این ب زندگی و روحیات خودت بستگی داره همه با هم فرق میکنن . ما وقتی از زندگی دو نفره خسته شدی ...

خودم اصلا دوس ندارم... اخه دنیا جای کثیفیه چرا یکیو بهش اضافه کردم‌.. خودم هنوز ناراحت اینم ک چرا انقدر زود ازدواج کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۹ سالمه ۴ ساله عروسی کردیم ولی واقعا اصلا دلم بجه نمیخواد. شوهرمم موافقه. من میگم زن باید از لحاظ روحی آماده باشه خیلی مهمه و اینکه زن و شوهر حس نیاز به بچه رو پیدا کنن اول

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

36سالمه 

29 ازدواج کردم یکسال بعد دخترم بدنیا اومد الان هم بچه دومم

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
خودم اصلا دوس ندارم... اخه دنیا جای کثیفیه چرا یکیو بهش اضافه کردم‌.. خودم هنوز ناراحت اینم ک چرا ان ...

پس به شوهرت بگو امادگي ندارم  . بيشتر از همه تو بايد امادگي داشته باشي وگرنه افسرده ميشي

بچه داري اوايلش خيلي سخته و حوصله و اعصاب ميخواد

تا ٢ سال چنان درگيرت ميكنه كه وقت نميكني توالت بري

البته من اينطوري بودم چون كه كمك نداشتم و بچم شيطونه

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️
چ زود.... خدا حفظش کنه 

خودم بچه دوس دارم تازه تو فکر دومی هم هستم😁

ممنونم

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍