2777
2789

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید تواقدامم امروز صبح دل درد و کمردرد عجیبی داشتتم همیشه قبل پریود گرفتگی پیدا میکنم ولی این دل درد متفاوت بودامروزالانم ی لکه دیدم و دوروزه سینه هام درد میکنن ایانشانه لانه گزینی .۶ روز مونده به موعد پریودیم.لطفا راهنماییم کنید ممنونم

عزیزم نمیشه دقیق چیزی گفت

چون واقعا پریودی رو از لانه گزینی نمیشه تشخیص داد

اما من جایی شنیدم درد و لکه لانه گزینی یکی دو روزه بعدش تموم میشه اما اگه پریودی باشه ادامه دار میشه تا پریود شی

🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیشه دقیق چیزی گفت چون واقعا پریودی رو از لانه گزینی نمیشه تشخیص داد اما من جایی شنیدم درد ...

اره خوب منظورم همینه دوروز سینه درد داشتم الان خوب شد گاهی دل درد اسپاسم و گرفتگی میشه بعدخوب میشم دل درد عجیب صبح و ندارم ۲ روز این حالتی بودم.یعنی الان بی بی چک جواب میدا

انشالله هر کی توانتظاره خدا سالم و صالحشو بهش بده

با قانون جذب بدست میاد حتما 

بچه رو جذب کن

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم

دوستای عزیز من توی اقدامم_4شهریور پریود شدم_اما ۸روز طول کشید ‌ و روزای اخر فقط لکه های صورتی بود.

البته بعدش هم سمت چپ شکمم به طرز بدی درد میکرد تا ۲۴ساعت

میتونه نشونه ای از بارداری باشه؟