2777
2789
عنوان

خواستگار و ازدواج

50 بازدید | 7 پست

اصلا نمیتونم درک کنم که چرا تو این سن نه پیشنهاد دارم نه خواستگار 

در کل ک هیچوقت خواستگار یا پیشنهاد جدی نداشتم 

الانم تک و توک تو مجازی یا اول کار ازم هزار مدل عکس میخان یا میفهمم فقط دنبال لذت خودشونن ۲۸ سالمه دیگ آخه چقدر باید صبر کنم هم شاغلم هم تو اجتماعم تیپ و قیافم خوبه واقعا جذابم

دخترای همسنم و دوستام بچه ها ۷ ۸ ساله دارن دخترای کوچکتر از منم دارن ازدواج میکنن خب گناه من چیه 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش جای تو بودم همسن توام ولی دنبال جداشدن هستم شایداز چندنفر فکر کنی عقبی ولی از هزاران نفر جلویی

متاسفم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
خانواده از نظر فرهنگی، مالی، تحصیلی در چه سطح هستن؟

سطح خوبی داریم 

خانوادم خوشنامن تو فامیل

هرکسی جرات نمیکنه بیاد جلو ولی این رو مطمین باش که افراد با کیفیت میان اگر بیان

کسی نیومده فعلا