2777
2789
عنوان

موکب هایی که چایی صلواتی میدن

200 بازدید | 12 پست

خیلی کار جالبیه همین قدری که یه عده یا یه هیئت درتوانشه عوضش به چشم خودم دیدم که کارتون جمع کنا ویا هر کس که سرپناهی نداره حداقل یه نون میگیره میزنه تو چای میخوره خیلی ناراحت کننده ست ولی بازم گرسنه که نمیخواین 

خدایا از فقر جامعه به چی دل خوش کردم که حداقل میدونم اینجوری گرسنه نمیخوابن😞

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
نون تو چایی؟ 

اره به چشم خودم دیدم 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به چشم خودم دیدم 

چه ناراحت کننده   ولی واقعیت جامعس 

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
چه ناراحت کننده    ولی واقعیت جامعس

اره واقعا 

دلم میخاد تو زمستون اونایی ک نذر دارن مثلا ده روز این کارو کنن هوای سرد میچسبه 

تو شهر ما همیشه این موکب ها هست 

تو شهر ما این موکبا

ی شب فلافل میدن ی شب الویه ، ی شب پلو خورشت و زرشک پلو ، نون پنیر خیار گوجه و.....‌

من که نمیخورم چون غذا فقط با زیتون و کنجد میخورم تو روح پاستوریزه بازیام ☹👎

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
تو شهر ما این موکبا ی شب فلافل میدن ی شب الویه ، ی شب پلو خورشت و زرشک پلو ، نون پنیر خیار گوجه و.. ...

ما داریم نباید بگیریم 

اره واقعا.همین نذریاهم چقد خوبه اونایی ک دارن قابلمه نبرن پر کنن هرشب

اره بخدا ادمای سیر بدترن