ببخشید شما چه جور ادمایی اطرافتون هست که اینقدر هولناکن ؟؟؟ جادو ؟؟؟ سحر ؟؟ مگه چی دارین که میخوان با سحر بیارنتون پایین ؟؟ چه خبر شده جدیدا همه ساحر شدن ..
ببخشید شما چه جور ادمایی اطرافتون هست که اینقدر هولناکن ؟؟؟ جادو ؟؟؟ سحر ؟؟ مگه چی دارین که میخوان ب ...
من عروس خانواده ای هستم ک مخالفن بیدلیل میگن نباس پسرمون دوستت داشته باشه فقط خواهرومادر خوبه و بس،توو خانوادمونم وضعیت مالیمون بهتر از بقیست مادرمم آدم رک هست برا همین دشمن زیاد داریم حتی توو چشم مادرم نگاه کردند گفتن دخترت باید مث من بدبخت بشه یکی دیگشم گفت دخترت باید مث من معلول دنیا بیاره ،هربارن بیاند خونمون وسایلمون میشکنه یا شوهرم دیوننه میشه میشکنه شب
من عروس خانواده ای هستم ک مخالفن بیدلیل میگن نباس پسرمون دوستت داشته باشه فقط خواهرومادر خوبه و بس،ت ...
خوب از من بهت نصیحت . جدا روزای تاریکتر از این پیش روته . اصلا به فکر وصلت نباش . نمی گم راحت بکن . اما موضوع رو توضیح بده با شریکت . درست مراحل جدا شدن رو انجام بدین . شده 6 ماه رحمت بکشید این کارو بکنید اگه دوستت داره . ببین اما طلاق داره میگه که ازدواجا احساسیه . شما هم الان هرچی مگم شاید نفهمی . ولی موضوع جدیه . ولی اول برو سراغ سحر یه چند وقتی پول خرج کن اذیت که شدی سر عقل اومدی دوباره بیا