2777
2789
عنوان

من دیگه یه زن قوی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 61 پست
خیلی غم انگیز بود 😔😔

دیگه بریدم به معنای واقعی کلمه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه به فرزندی قبول نمیکنید؟

جدا خیلی برای من سواله

بعضیا سالها درتلاشن و افسرده میشن ، عصبی میشن ، زندگیشون سرد میشه

اما بچه نمیارن

قبول دارم آدم ترجیح میده بچه خودش باشه.اما وقتی نشد این انتخاب بعدیه دیگه.نه که تا ابد زندگی به کام خودت زهر کنی

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
چند سالته و چند وقته منتظری؟ متنت ناراحتم کرد

مشکل اندومتریوز دارم همیشه میگم بین این همه دختری که بعد من عروس شد چرا فقط من نتونستم مادر بشم و حرف بشنوم  

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
مگه درجریان بیماریت نیس؟ 

چرا 

منم مثل شما دیگه قوی نیستم . یه بارداری نیم کاره و بعدش مشکلات شدید معده باعث شده که نتونم باردار شم .. درستِ درد من از معده و تنفسم ِ ولی هیچ فرقی با نازایی نداره کامل درکت میکنم . دیشب منم داشتم به همین فکر میکردم که بزارم برم تا همه از دستم راحت شن

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
فداي سرت،نهايت نشد هزار تا راه هست،رحم اجاره و هزار تا چيز ديگه واسه خودت زندگي كن عزيزم

چرا تو وجود خودم لمسش نکنم به عنوان یه زن این خیلی درخواست زیاد یه یکی این حرف رو به خدا بزنه شاید شنید   

دیگه بریدم به معنای واقعی کلمه

عروسه خاله من آی وی افه چیه یه همچین چیزی کرد خداروشکر حامله شد بعداز دوازده سال یه نینی الان توبغلشه چرا انقد ناامیدی دوستم انقد لوس بازی درنیار برو دنبالش ایشالله مشکلت حل میشه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
چرا تو وجود خودم لمسش نکنم به عنوان یه زن این خیلی درخواست زیاد یه یکی این حرف رو به خدا بزنه شاید ش ...

نمیشنوه😑

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
چرا بچه به فرزندی قبول نمیکنید؟ جدا خیلی برای من سواله بعضیا سالها درتلاشن و افسرده میشن ، عصبی می ...

عزیزم داییم یه بچه برداشت بعد که بچه متوجه شد افسردگی شدید گرفت 

مشکل اندومتریوز دارم همیشه میگم بین این همه دختری که بعد من عروس شد چرا فقط من نتونستم مادر بشم و حر ...

منم آندومتریوز داشتم چسبندگی لوله داشتم فیبروم داشتم کم کاری تیروءید داشتم

ولی فقط و فقط از خدا خواستم کمکم کنه

همش فکر میکردم دیگ شوهرم راجع ب من چی فکر میکنه ولی تو اوج ناباوری باردار شدم دکترم شاخ درآورده بود حتی بدون کوچکترین قرص

توکل کن عزیزم

پای یک درخت هر چقد هم آب بریزی زودتر از موعدش میوه نمیده

ب خدا اعتماد کن

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
تو ازدواج کردی بچه دار نمیشی من ارزوی لباس عروس تو دلم موند

بمیرم خدا چرا دعای بنده هاشو مستجاب نمیکنه؟ مگه نمیگه ادعونی استجب لکم من که هر روز میخونمش  

منم آندومتریوز داشتم چسبندگی لوله داشتم فیبروم داشتم کم کاری تیروءید داشتم ولی فقط و فقط از خدا خوا ...

برای منم دعا کنین مث شما معجزه بشه

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.