2777
2789
عنوان

دعوا با خانوادہ شوھر

142 بازدید | 9 پست

بچھا بنظرتون دعوا با خانوادہ شوھر درسته؟ درحد جواب دادن حرفاشون مثلاً موقعی تیکه میندازن و دخالت میکنن بگی به تو مربوط نیست و۔۔۔ که شاید شروع یه دعوا باشه۔ 

من ھمیشه بعدا که میام خونه و به حرفاشون فکر میکنم ھمش میگم چرا جوابشون ندادم یا چرا اینجوری بھشون نگفتم 

بنظر شما بھترین راہ چیه؟ یا تجربه ای در این مورد دارین ؟

😁

خودتو اصلاح کن که همون موقع با خنده جوابشون رو بدی .نه تو خودت بریز نه بعدا بهش فکر کن . انقدری اهمیت نداره نه خودشون نه حرفاشون که بخوای اوقاتتو تلخ کنی

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم بعدش میام خونه انقدر تو ذهنم درگیر میشم باهاشون که ایکاش جوابشو اینجوری میدادم ولی مودبانه ن اینکه به تو ربطی نداره بگم،بخاطر همین دوست ندارم زیاد برم بیام 😐

جواب مودبانه خوبه 

ولی من کلا با کسی که تیکه بندازه یا دخالت کنه کم رفت و آمد میکنم که حرص نخورم ، حتی اگه مامان خودم باشه. دو روز زنده ام نمیارزه به این اعصب خوردیا

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 

ببین عزیزم همیشه و در بدترین شرایطم احترامشونو نگه دار تا جرات نکنن چیز بدی بگن اینجوری احترام خودتم حفظ میشه. نذار آدم بده تو باشی

اما حرفتم بزن نذار کم کم سوارت بشن