2777
2789

من ۲۸ سالمه بچه دوس دارم مثلا عاشق برادرزادمم،چهار سالشه، ولی بیشتر از یک ساعت نمیتونم تحملش کنم،کلا کم حوصله م،اصلا دوس ندارم نظم خونه م به هم بریزه،دوس دارم یه زمانایی مال خودم باشم،مثلا هفته پیش یه روز کامل مجبور بودم برادرزادمو پیش خودم نگه دارم،با اینکه بچه ی آرومیه و خیلی دوسش دارم ولی رسما دیوانه شدم، هر سری بعد از رفتنش از خونه م عذاب وجدان میگیرم که کاش کمتر بکن نکن بهش میگفتم و دعواش میکردم،میخوام بدونم آدم در مورد بچه ی خودش حوصله ش بیشتر میشه یا اینکه هیچ فرقی نداره؟ مطمئنم این حس عذاب وجدان واسه بچه ی خودم هم به وجود میاد،کمک لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳ ساله ک منتظرم مامان بشم تیکرم قانون جذبه الان شوهرم سرما خورده حوصلش رو ندارم ازش پرستاری کنم وای ب حال روزی ک بچم بخواد مریض بشه اصلا از اینکه تو خونه یکی مریض بشه خوشم نمیاد خواهرم همش بهم میگه ول کن بچه میخوای چیکار  همش کاره کار بچه اون ۲ ساله 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

من از هیچ بچه ای خوشم نمیومد یعتی قبلا اینطوری نبودم مشکلات زندگی بی حوصله م کرد 

حتی با خواهرزاده م شدید مشکل داشتم از دست کاراش دیوونه میشدم 

الان چندروزه بچه م دنیا اومده عاشقشم خیلی هم حوصله دارم بی‌خوابی و درد و بخاطرش تحمل میکنم ولی احساسم به بقیه بچه ها مثل قبله 

در مورد بچه خودت صد برابر بدتر میشی 

چون بی خوابی شبانه داره 

بچه رسیدگی میخاد بیماری داره دندون دراوردن داره نق نق الکی داره سرگرمی میخاد 

کارای خونه و خودت و همسرتم بش اضافه کن 

من از هیچ بچه ای خوشم نمیومد یعتی قبلا اینطوری نبودم مشکلات زندگی بی حوصله م کرد  حتی با خواهر ...

چ جالب پس بچه خود آدم فرق میکنه منم خواهر زادم شیطونه اذیتم میکنه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
چ جالب پس بچه خود آدم فرق میکنه منم خواهر زادم شیطونه اذیتم میکنه

من اینطوریم شاید بقیه نباشن 

چون از لحظه ای که دیدمش شدیدا احساس مسئولیت میکنم و میگم تنها امید این فرشته کوچولو به پدر و مادرشه 

منم دقیقا همین طوریم ۳۱ سالمه ؛ رو خوابم خیلی حساسم یکم این ور اون ور شه قاطی میکنم نظمم برام مهمه بخاطر این خیلی دو دلم؛ بچه دوست دارم ولی واقعا میترسم بیارم

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد