maryamafshar مدیر عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 27 عنوان خوردن پیاز خام | مشاهده متن کامل بحث + 7345 بازدید | 42 پست دووووستان من تازگیا پیاز خام میخورم ب نظرتون مضر نیس؟کسی هست تجربه داشته باشه 1398/06/28 | 12:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ياس_سپيد عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 460 گند میزنه ب پوست والا پياز خام ابشو ميگيرن ميزنن به پوست واسه جاى جوووش و لك عاليه و همچنين واسه رشد موى سر نميدونم اولين باره ميشنوم كه ضرر داره واسه پوست پياز يه ميكروب كش قويه ..نميدونم حالا اون دكتر چرا اونجوري گفته ..عجيبه برام ...😕😒😐😐😐 خدايا اميدم فقط به توست..معجزه كن..💚🙏🏼
نیکی_67 عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 2264 خیلی کلاس میدونن که من اصلا نمیخورم ایفو پیف... ولی. وقتی میخوایم جای عمومی بریم نخوریم بهتره
ياس_سپيد عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 460 اره اينارو همه ب منم گفت الا پياز خام ابشو ميگيرن ميزنن به پوست واسه جاى جوووش و لك عاليه و همچنين واسه رشد موى سر نميدونم اولين باره ميشنوم كه ضرر داره واسه پوست پياز يه ميكروب كش قويه ..نميدونم حالا اون دكتر چرا اونجوري گفته ..عجيبه برام ...😕😒😐😐😐 خدايا اميدم فقط به توست..معجزه كن..💚🙏🏼
مرسانادنیام عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 372 من معده درستى ندارم عزيزم سير پياز خام بخورم بسترى ميشم😂😂يه تيكه ترشى پياز ميخورم معدم اينقدر ميسو ... عزززیزم خدانکنه نخور پس
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 الا پياز خام ابشو ميگيرن ميزنن به پوست واسه جاى جوووش و لك عاليه و همچنين واسه رشد موى سر ... دكتر ب من پياز رو نگفت عزيزم فقط اجيل و شيرينى و چربى "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
ياس_سپيد عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 460 دكتر ب من پياز رو نگفت عزيزم فقط اجيل و شيرينى و چربى اره ميدونم به شما نگفت به اون يكى دوستمون گفته من به شما گفتم خيالت راحت بشه😂😂😂😂 خدايا اميدم فقط به توست..معجزه كن..💚🙏🏼
شابلون عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 2911 والا تونت بزن ببین چی میگه.البته نظر دکترا محترم خخخخخ ادمای تو نت دروغین بعد اطلاعاتشو باور میکنی گلم😂 سنگ شانس من ... سنگ توالته😒
شابلون عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 2911 والا پياز خام ابشو ميگيرن ميزنن به پوست واسه جاى جوووش و لك عاليه و همچنين واسه رشد موى س ... قربونت برم مثل عسله ک بخوری برا بدن خوبه ولی جوش میزنه پوست ولی بمالی برا صورت خوبه پیازم دقیقا همینطوره😍😊 سنگ شانس من ... سنگ توالته😒
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 22883 خخخخخ ادمای تو نت دروغین بعد اطلاعاتشو باور میکنی گلم😂 دیگر باورم نخواهم کرد دروغای اهریمن 😂😂😂😂😂
شابلون عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 2911 دیگر باورم نخواهم کرد دروغای اهریمن 😂😂😂😂😂 😂😂😂😂😂 سنگ شانس من ... سنگ توالته😒
ياس_سپيد عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 460 قربونت برم مثل عسله ک بخوری برا بدن خوبه ولی جوش میزنه پوست ولی بمالی برا صورت خوبه پیازم دقیقا همین ... خدانكنه عزيزم 😘لعنت بر پياز دروغين...😆😂 خدايا اميدم فقط به توست..معجزه كن..💚🙏🏼
شابلون عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 2911 خدانكنه عزيزم 😘 لعنت بر پياز دروغين...😆😂 😁😂 سنگ شانس من ... سنگ توالته😒