2777
2789

من زیر بغل و صورت میرم.تازه دورشون تموم شده

دستگاه صورتم کندولا ست ک عالی و اصلا در نمیاد اگرم بیاد خیلی کم و شیوش میکنم

اما زیر بغلم با دستگاه الکساندرا ک خیلی راضی نیستم چون دراومده.البته دیگه هیچوقت مثل اول در نمیاد خیلی کم پشته

اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺

من اول واسه اینکه بدونم خوبه یا نه

((((( با دستگاه الکساندرایت)))))

رفتم واسه زیربغل خیلی عالییییی بود اصلا فوق العاده بود من خیلی پرمو بودم الان زیر بغلم صفر صفر صفر شده با ۸ جلسه

بعدش رفتم بیکینی الان ۸ جلسه رفتم خیلی مونده تا جواب بگیرم بیکینی دیر جواب میده شاید تا ۱۵ -۲۰ جلسه هم طول بکشه

الان رفتم واسه دست فعلا ۱ جلسه رفتم ۶۰ -۷۰ درصد موهاش ریخته اصلا فوق العاده هست لیزر البته اگه پرمویی و موهات ضخیمه 

من اینقدر موهام ضخیمه وقتی شیو میکردم اینقدر خارش داشت موهاش درمیومد حالت مثل زخم میشد پوستم تا موها سر درمیاوردن از پوست

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیر بغل و صورت میرم.تازه دورشون تموم شده دستگاه صورتم کندولا ست ک عالی و اصلا در نمیاد اگرم بیاد ...

لیزر که تموم بشه نباید اصلا شیو کنی بعد ۳-۴ماه یه بار بازم میری لیزر واسه ش ارژ نباید شیو کنی چون بر میگرده سر خونه اول

من فقط واسه بیکینی میخوام چند شد ؟

من بیکینی جلسه ای ۸۰ میدم  یعنی ماهی ۸۰ ولی باید زیاد بری چون بیکینی دیر جواب میده هرکی بهت گفت ۸ جلسه دروغ میگه و فقط میخواد بری انجام بدی پیشش 

من از چند نفر دیگه هم پرسیدم با دستگاه های مختلف انجام دادند دیر جواب گرفتن

من ارومیم ولی ی جای خوب پیدا نمیکنم اگرم پیدا بشه قیمتاش فضاییه مثلا از ی کلینیک واسه بیکینی سوال کر ...

وا چه خبره والا باید خیلی بگردی تو اینستا بگرد حتما پیدا میکنی

معمولا تو پیجاشون واسه جلب مشتری آف خوبی میزنن واقعا برو انجام بده فوق العاده هست واسه یه عمر راحت میشی اینقدر حال میده میری دوش میگیری تمیزی همیشه و احتیاجی به شیو نیست😅😅😅شاید من تنبلم نمیدونم ولی خیلی عالیه

سلام خانومی از کرم بی حسی زایلاپی استفاده کن همه داروخونه هام دارن ۸ تومن هست بزن قبلش بعد برو لیزر& ...

اصلا تاثیر نداره بی نهاییییییت ضعیفه زایلاپی من گرفتم ولی اصلا بدرد نخورد