2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید هی سوال میپرسم. درد نداره؟ من میخوام برم میترسم. و اینکه چند دقیقه طول میکشه تا کل بدن رو لیز ...

چرا یکم درد داره.تقریبا اندازه اپلاسیون یکم بیشتر.45 دقیقه تقریبا.به راحتیش می ارزه

چرا یکم درد داره.تقریبا اندازه اپلاسیون یکم بیشتر.45 دقیقه تقریبا.به راحتیش می ارزه

وای من آستانه تحمل دردم خیلی پایینه چیکارکنم 

خیلی دلم میخواد انجام بدم ولی مطمئنم وسطاش از زیر دستش در میرم 

دوران نامزدی برای دختران چه دورانی است؟دورانی که هیچ کس مخارجتو به عهده نمیگیره ، ولی سر اینکه کی اختیاردارته دعواس😐😂😅
ای وای    من اپلاسیون میرم میییممممیییرررمممم

نه که دردش بیشتر باشه ها.چون قسمتای کمتری رو شامل میشه اذیت میشی.مثلا اپلاسیون یدفه یه قسمت بزرگو موهاشو میکنه ولی لیزر قسمتای کمتری.واسه همین یکم زجرکش میشی.

وای من آستانه تحمل دردم خیلی پایینه چیکارکنم  خیلی دلم میخواد انجام بدم ولی مطمئنم وسطاش از زی ...

منم همینطور بودم ولی الان رااااااحححتتتت شدم.الان رفتم سراغ کم پشتی موهام.کسی پیشنهادی داره موهام نریزه و پرپشت شه؟

منم همینطور بودم ولی الان رااااااحححتتتت شدم.الان رفتم سراغ کم پشتی موهام.کسی پیشنهادی داره موهام نر ...

خوشبحالتون 

نه والا من انقد موهام پرن دوستدارم بریزن ولی شنیدم شامپو اوریدرم خوبه ضرری نداره دوست داشتی بجای شامپویی که استفاده میکنی بگیر رنگ بنفشش رو.

دوران نامزدی برای دختران چه دورانی است؟دورانی که هیچ کس مخارجتو به عهده نمیگیره ، ولی سر اینکه کی اختیاردارته دعواس😐😂😅