بچه ها من با مامان و خواهرم و داداشم دارم میرم کیش شوهرم نمیاد دوتا بچه دارم پسرم ۳/۵ سالشه و دخترم ۱ سالشه و یکمی فضوله و شبا بد خوابه شوهرم میگه دخترو بزارم پیشش و پسرمو فقط ببرم اما با وجودی ک میدونم خوب بهش میرسه همسرم اما نمیدونم چرا ته دلم یجوریه نظر شما چیه دوتاشونو ببرم یا دخترمو بزارم پیش شوهرم اخه تاحالا نرفتم کیش نمیدونم چجوریه و آیا ممکنه اذیت بشم یا ن
استارتر دخترتو نبر و بخودت استراحت بده اصلا هم نگرانش نباش میدونم شاید یه کم سختت بشه دلتنگش بشی ولی خوب چندروزه میگذره
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
پیش باباش میذاره همونقد که اون مامانشه اون اقا هم باباشه مگه هرحا باباهه میره بچه رو میبره 🤔
درسته اما این قطعا طی این سفرشو کلی عکس و فیلم دارن که در اینده بچه ها اوتها رو خواهند دید و بچه که مونده پیش پدرش هیچ وقت اینو درک نمیکنه که مامانش یا باباش این تصمیم رو گرفتن و تا ابد براش عقده میشه که چرا برادرم و برده و منو نبرده. این یک طرف قضیه بود و از طرفی بچه سه ساله ای که به مادرش وابسته س مجبوره از دلتنگی گریه کنه ولی مادرش بره تفریح خوش بگذرونه.
حق با توعه عصبانی نشو من مجردم😀بلد نیستم فقط شنیدم درست نیس
😂اشتباهه تو اصلا اینجوری نباش دراینده
دونفر باید بهم دل بسته باشن نه وابسته هم
وابستگی اصلا حس خوبی نیس
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !