2777
2789
عنوان

بنظرتون بچمو با خودم ببرم سفر!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 58 پست
سه شب و چهار روز خیلی😕و پسرم خیلی ب خواهرش وابسته است

همش؟

خو دوتاشون رو بذار و برو 

یکم استراحت کن خوش بگذرون برگرد

فک کردم حداقل ی هفته میشه ک نگرانی

کاش شوهر منم چند ساعت با بچه میموند خونه تا من برم ی کم بیرون برا خودم 🙁

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه شب و چهار روز خیلی😕و پسرم خیلی ب خواهرش وابسته است

اگه اینجوریه که ببرش ...من گفتم شاید خیلی وابسته ات نیس

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

من خودم بچه که بودم مادرم خیلی اوقات میرفت سفر تنهایی با دوستاش منم پیش پدرم بودم 😊

خیلی بهم خوش میگذشت تو اون دوران 😂 چون هرکاری دلم میخواست میکردم 😐

البته من خیلی بزرگتر از بچه های استارتر بودم ولی میدونم کوچیک هم که بودم پدر مادرم منو و خواهرم رو پیش عمه و مادربزرگ میزاشتن برن گردش 

ولی دیگه سفر رو خبر ندارم 🤔🤔   

آها یادم اومد که من وقتی چهار سال و خورده ای بودم پدرم منو خواهرم رو نگه داشت تا مادرم بره به مادربزرگم سر بزنه شاید سه روز بود تقریبا ( یادم نیست ) 

ولی خوب یادمه شب اول خیلی گریه کردم بعدش دیگه برام عادی شد 

البته ما بچه های  وابسته ای نبودیم هیچوقت شاید چون از کوچیکی هی پیش مادرمون نبودیم 🤔

ولی خب این خیلی خوبه سعی کنید بچه ها بهتون وابسته نشن حداقلش اینه که وقتی میرن مدرسه اذیت نمیشن 🤔🤔