2777
2789
عنوان

چرا نمیخوابی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 136 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باد افتاده تو شکمم قلبم درد میکنه خوابم نمیبره شــِت

بادارو خالی کن عزیزم قلبتم اروم میشع....

راحت باش😃😃

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
حوصله ی خوابیدن ندارم   بدنم نمیدونم چ مرگشه تو این سرما که همه لحاف کشیدن پنجره ها بستس(تبریز ...

میگن از علائم ورود ویروس به بدنه..مثلا میخوای سرمابخوری قبلش گرگرفتگی بهت دست میده... پنجره رو بازنکن پتوهم روت بکش حتی اگه بپزی باویروس مقابله کن توپائیز خیلیا اینجوری مریض میشن یکیش خودمن😕

خدایاشکرت

خوابم گرفته بود

مادرشوهرم اومد تو فکرم کلا خوابم پرید😤😤😤

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....
حوصله ی خوابیدن ندارم   بدنم نمیدونم چ مرگشه تو این سرما که همه لحاف کشیدن پنجره ها بستس(تبریز ...

احتمالا بارداری اگه متاهلی علایم عین منه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی