2777
2789
عنوان

شوهرم رو بخشيدم 😔

1116 بازدید | 48 پست

چند روز پيش شهرستان بوديم خونه داداشم رفتيم خريد تو راه حرفمون شد سر داداشش من بهش گفتم داداشت همسن تو بچه داره ديگه اينقد پا دو يش رو نكن شوهرم ٤٣سالشه و من هيجده سال ازش كوچيكترم اقا شروع كرد داد و بيداد كه داداشم مگه پدرت رو كشته يا مادرت رو من رواني شدم 😔گفتم من تا حالا به خانوادت بي احترامي كردم كه تو اينجور ميگي  بقيه پست بعد

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه برادر شوهرت همسن شوهرته؟😕

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

گفتم اونها خوابن بچه هام خوابن داد و بيداد نكن برو أعصابت راحت شد بيا شروع كرد كه ابروتون رو ميبرم

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
منم ازشوهرم ۱۹ سال کوچیکترم  خدا لعنت کنه مردی ک همش ورد زبونش طلاقه با اینک هیچ گوهی نیست

راضی نبستی؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔