2777
2789
عنوان

شوهرم رو بخشيدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با شوهرم دعوام شد پاشد رفت معلوم نیست کدوم گوری رفته شعورش اندازه بچه ام نیستتتت بخدا خسته شدم خ ...

اين مردها ديونه شدن

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
پس حتما مرد عاقل اطرافت ندیدی من پسر ۲۰ ساله میشناسم اونقدر اقاااااا و فهمیده ک حد نداره

همین آقا پسر زن بگیره تازه یادش میوفته عه زن کیلو چند بره بچسبه به ننه باباش

جان و جهان من تویی👈پرنسس کوچولو
اين مردها ديونه شدن

بخدا دبگه خسته شدم از دستش میدونم دوستم نداره ولی چرا انقدر اذیتم میکنه  اصلا کمک نمیکنه دو تا بچه شیطوووون من حتی نیم ساعت تو روز برا خودم بیکار نیستم

چرا اینقدر زود ازدواج کردی؟ شوهرت سنش عالیه،تو خیلی بچه ای،همدیگه رو نمیفهمید

شوهرش 43 سالشه. بچه برادرش 35 سالشه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
همین آقا پسر زن بگیره تازه یادش میوفته عه زن کیلو چند بره بچسبه به ننه باباش

خخخخخخ چقدر ذهنت منفیه عزیزم این یکیش بود این حرفها از کسیه ک ب بلوغ فکری نرسیده ازدواج کرده

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
بخدا دبگه خسته شدم از دستش میدونم دوستم نداره ولی چرا انقدر اذیتم میکنه  اصلا کمک نمیکنه دو تا ...

ما که فعلا چند روزه سر ننه ی احمقش جر و بحث داریم

خدا لعنتش کنه

جان و جهان من تویی👈پرنسس کوچولو
چرا اینقدر زود ازدواج کردی؟ شوهرت سنش عالیه،تو خیلی بچه ای،همدیگه رو نمیفهمید

شوهرم ٤٣سالشه بعد رفتار اون بده نه من

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
مگه واسه داداشش چه کاری انجام میده؟؟؟

هر كار اداري داشته باشه به اين ميگه بكن 

ب خدا بذارید مرداتون یه بار ترس از دست دادنتون بیفته به جونشون دیگه با احتیاطتر دعوا راه  می اندازن _نگاه الان اسی میگهشوهرش اسم طلاق اورده که اسی رو بچرزونه و بترسونه اسی هم جواب داده من طلاق میخام شوهرش ترس از دست دادنش افتاد تو جونش وایساد معذرت خواهی کردن