2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موها ک باید اصولا تو مقنعه باشه.مگه ی مقدار کمیلب اگه ژل زده هست باید رژی نزد چون بیشتر جلب توجه میش ...

واقعا طرز فکر شما اینه؟

مقدار کمی لزوم نیس ممکنه مقنعه وسط سر باشه الان اکثریت خانوما اعتقادی ب حجاب ندارن 

حق رژ زدن هم ندارن خانوما؟

چون بعضی خانم ها بخاطر جنسیتشون میخوان از مردها امتیاز بگیرن و با اینکارشون به زنها توهین میکننزنها ...

درود ب شرفت 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
وقتی خانمی لباش ژل میزنه با رژ قرمز خب میخواد نظر جنس مخالف جلب کنه یعنی این ادم مثبتی ؟

خانوم دوس داره زیبا تر باشه ایراد داره؟ 

ی خانوم شاغل یعنی باید ساده با موی مشکی و بی ارایش؟

واقعا طرز فکر شما اینه؟مقدار کمی لزوم نیس ممکنه مقنعه وسط سر باشه الان اکثریت خانوما اعتقادی ب حجاب ...

با نوی بلوند معنه وسط سر ، لب های ژل زده همراه با ژل

تصورش معدرت میخوام بلانسبتت  ی زن جلف بنظر اومد

اقایونم برای نگاه رایگانی ک میکنن، تحویل میگیرن و گرنه شک نکن پشت سر طرف بدش میگن ک ....

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اصولا خانم هایی که تواناییشون تو کار کمه از حاشیه برای پیشرفت استفاده میکنن که مطمءنن درشان محیط کار حتی نیست باعث جلب توجه میشه و مورد پسند کارمندان واقعی نیست به هرحال هرجایی عرف خودشو داره مثل این میمونه با کفش پاشنه بلند بری کوه بگی جلب توجه کردم حسادت میکنن خیر عرف رعایت نشده پسند کوهنوردان نیست پسند هرزگردان هست

خانوم دوس داره زیبا تر باشه ایراد داره؟ ی خانوم شاغل یعنی باید ساده با موی مشکی و بی ارایش؟

احتمالا طرف شعلشو اشتباهی انتخاب کرده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خانوم دوس داره زیبا تر باشه ایراد داره؟ ی خانوم شاغل یعنی باید ساده با موی مشکی و بی ارایش؟

زیبایی تو محیط کار ،لباس تمیز اراسته پوشیده . هست ک گرامت زن حفظ بشه

ن اینه زن رو تبدیل ب ی بازیچه جنسی تبدیل کنه

با نوی بلوند معنه وسط سر ، لب های ژل زده همراه با ژلتصورش معدرت میخوام بلانسبتت ی زن جلف بنظر اومدا ...

بعد خانوم با موی مشکی مقنعه کامل جلو صورتی ک حتی کرم هم نزده لبای بی روح و بی رنگ ی خانوم ایده اله ؟

چرا نباید برسه؟ منظورم پوشش و آرایش عجیب غریب نیس مثلا ی خانوم نباید موهاش بلوند باشه لباش ژل باشه ی ...

تو مخل کار هدف پیشبرد پروژه و انجام دادن یه وظیفه مشخص هست. ارتباط با همکاران چه خانم و جه آقا باید محدود و در قالب یه مکالمه محترمانه باشه. بیشتر از این فقط باعث سوتفاهم و دردسره. خانم های زیادی تو مخل کار با ظاهرهای مرتب و آراسته حاضر میشن که این اصلا بد نیست. اما سواستفاده از ویژگی های ظاهری در جهت خودشیرینی و عشوه یه جور بی اخلاقی محسوب میشه.

بعد خانوم با موی مشکی مقنعه کامل جلو صورتی ک حتی کرم هم نزده لبای بی روح و بی رنگ ی خانوم ایده اله ؟

پوشش ایده ال و تعریف شده برای محیط کار مختلط بله دقیقا همینطوره

گفتم مانتو شلوار ازاد ک برجستگی نشون نده، تمیز، بوی خوشایند بده، و تمام 

منم واقعا از خانومایی که زیاد مورد توجه آقایون هستن بدم میاد 

نمیگم همه ولی بعضیا واقعا کرم می‌ریزن هی میگن و میخندن 

حالا اگر توجه بر اساس تحسینشون باشه خوبه 

ولی نه کرم ریختن