2777
2789
عنوان

همين الان به چى فكر مى كنيد؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب اینکه پول جور بشه این ماشین لعنتی رو بخریم.پوسیدم تو خونه.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...
به اینکه به یکی دستی پونصد دادم چند ماهه بهم نداده حالا موندم چجوری بهش بگم؟

من سه سال پیش ۳۰۰دادم اصن ب روی خودش نمیاره طرف منم روم نمیشه بگم بده احتیاجشم دارم الان 🙁

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

دختر خواهرشوهرم ۱۳ سالشه ، خونه ما بود ،منودخترعمم هم داشتیم درمورد خانواده شوهرش حرف میزدیم ، یه کم هم درمورد خانواده شوهرمن البته خیلی رمزی حرف زدیم

رفته به مامانش اینا گفته فلانی به زندایی میگفت به خواهرشوهرات رو نده

دختره کثافت😤

لعنتی باهردینی حساب میکنم میبینم بازم میرم جهنم😞
میدم اگر داشته باشم و اون ادم پس بده ای باشه  بهترین کار کمک به ادمیه که بهت رو میزنه  او ...

برادرشوهرم،خيلي پسر خوبيه! 

منم توانشو دارم كه بهش بدم و ميدونمم ك پولمو نميخوره 

ولي قسمم داد ك به داداشش نگم!

ميترسم يكم و ي جورايي دو دلم

كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!
به اینکه به یکی دستی پونصد دادم چند ماهه بهم نداده حالا موندم چجوری بهش بگم؟

بهش زنگ بزن بگو شرمنده ی مشکلی پیش اومده شدیدا پول لازم شدم.وگرنه قابل شما رو نداره.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...