2777
2789
عنوان

همين الان به چى فكر مى كنيد؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 82 پست
توان ماليشو دارم و ميتونم بهش پول بدم  ولي قسمم داد ك به داداشش نگم!! يكم ميترسم و دلهره دارم ...

شاید هم میخواستن شما را بسنج اند منم بارها زن برادرم از اون یکی برادرم پول خواسته و بهش داده 

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گشنم نیست ولی تمااااام فکر و ذکرم تو کابینت خوراکیاس

ی ساعته دارم کلنجار میرم برم تاینی با شیر بخورم یا بیسکوییت تلخ باشیر...

بخاطر چاق نشدن مرددم

کمکم کنید بچه هاااااا ثواب داره

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡

به یارانمون قطش کردن  

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
به اینک چرا اینقدر پرخوری کردم :/ دارم میترکم

من مرحله قبل توام

امروز غروب با اجیام کافی شاپ رفتیم بعدش بلال خوردیم حالام حواسم ب کابینت خوراکیاس😁

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡
تبريک  همكاريم پس! البته من چندساله ك شاغلم و پايه دوم (ابتدايي)تدريس ميكنم

اگه ادم خوش قولیه خودت بیشتر میشناسیش عزیزم ،بده ولی به شوهرت بگو ،بگوبهش نگه که گفتی

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
گشنم نیست ولی تمااااام فکر و ذکرم تو کابینت خوراکیاس ی ساعته دارم کلنجار میرم برم تاینی با شیر بخور ...

وایی منم 

همش دارم به کیک های شکلاتی فکر می کنم که پاشن یا بزارم واسه صبح ادامش

كدوم شهر قبول شدي موفق باشي عزيزم😍

توی دفترچه زده کازرون محل تحصیل شیراز

الان یکی میگه شیرازی یکی میگه کازرون

نمیدونم چی ب چیه

هر کدوم از دانشگاه ها هم ی حرفی میزنه🧐🧐🧐🧐

فدات بشم من😘