2777
2789
عنوان

اونایی که گوشی واردن بیان لطفن😐

141 بازدید | 35 پست

عزیزان گوشیمو به روزرسانی کردم الان هر کار میکنم از گوپل پلی برنامه دانلود کنم نمیشه 

کسی میدونه چرا 😕چیکارش کنم خواهشن کمک کنید 

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تنظیمات گوشیت.قسمت برنامه ها...اونجا وارد گوگل پلی بشو.و پاک کردن داده بزن.بعد خارج شوـ.برو داخل گوگل پلی دانلود کن.

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
دونستی به منم بگو    

مال شمام نمیشه بابا تا قبل بروزرسانی دانلود میکرد الان نمیکنه😣😣😣

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
برو تنظیمات گوشیت.قسمت برنامه ها...اونجا وارد گوگل پلی بشو.و پاک کردن داده بزن.بعد خارج شوـ.برو داخل ...

عزیزم داده پاک کنم یعنی برنامه رو پاک کنم؟

عزیزم من 6 ماهه دارم خودمو خفه میکنم دانلود کنم نمیشه. همش میگه تو گوگل اکانتت ساین کن، ساین میکنم باز نمیشه اصن یه وضعی  

منم جی سون دارم .یعنی چی دان نمی کنه ، یعنی می زنی و عملیات دانلود رو اصلا شروع نمی کنه ،یا میزنی میگه چند تا آپ باید حذف کنی 

اگ اینا جواب نداد...گوگل پلی بروزرسانی کن...یا گوشیت خاموش روشن کن 

الان آخه کل برنامه هامو بروز کردم نمیدونم چرا اینطور شد مگه به روزرسانی سیستم شامل برنامه نمیشه

منم جی سون دارم .یعنی چی دان نمی کنه ، یعنی می زنی و عملیات دانلود رو اصلا شروع نمی کنه ،یا میزنی می ...

میزنم مینویسه در انتظار 

قبلنا جا نداشتم میزد باید برنامه پاک کنم الان کلن بارگیری نمیکنه😢

عزیزم من 6 ماهه دارم خودمو خفه میکنم دانلود کنم نمیشه. همش میگه تو گوگل اکانتت ساین کن، ساین میکنم ب ...

شمام به روزرسانی کردی اینجور شد .ببر بیرون برات درست کنن .من نیم ساعتی میشه علافم😤😤😤

میزنم مینویسه در انتظار  قبلنا جا نداشتم میزد باید برنامه پاک کنم الان کلن بارگیری نمیکنه😢

برای این مشکل تا حالا به تنظیمات کارخونه برگردونی که یه رفلش کامل شه .....کارت اس دیت چقده ،