2777
2789
عنوان

اونایی که گوشی واردن بیان لطفن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی چیو بروز کردی ، نگو که ورژن اندروید رو بروز کردی😂

آره چطور مگه😕😕😕

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
برای این مشکل تا حالا به تنظیمات کارخونه برگردونی که یه رفلش کامل شه .....کارت اس دیت چقده ،

نهههههه😑😑اونوقت همه چیم میپاکه 😢😢😢

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
دونستی به منم بگو    

عزیزم راحل مامان امیر علی جواب داد شمام امتحان کن😊

شمام به روزرسانی کردی اینجور شد .ببر بیرون برات درست کنن .من نیم ساعتی میشه علافم😤😤😤

نه عزیزم بروز رسانی نکردم تا اونجایی که یادمه...شایدم کردم  

نه بابا من اصلا نمیتونم پول این چیزارو بدم بیخیالش بشم بهتره  

اینجوری که میکنی بعضی وقتا یه باگ هایی میوفته توش که آسفالت می کنه تا رفع بشه

درست شد انگاری.😉😀

نهههههه😑😑اونوقت همه چیم میپاکه 😢😢😢

فک کردی من تا حالا این کار رو نکردم 😢منم بعضی وقتا مثلا با اینکه۳۲ گیگ کارت اس دی داشتم ، حافظه داخلی ویروس می گرفت و همه اطلاعت رو بکاپ می گرفتم و می ریختم روی لپ تاب و بعدش که برمیگردوندم به کارخونه ، اصن یه حال دیونه ای داشت😂می دونم باید کل آپ ها رو دوباره نصب کنی و از شماره تلفن ها پکاپ بگیری و دوبار حساب ایمیل به خیلیا بدی ولی واسه تو که مشکلت گوگل پلی هست زیاد این کار ارزش نداره .مثلا من حافظه داخلی ویروس گرفته بود و ۱۶ گیگ رو ۸ گیگ نشون می داد😂😂

برو تنظیمات گوشیت.قسمت برنامه ها...اونجا وارد گوگل پلی بشو.و پاک کردن داده بزن.بعد خارج شوـ.برو داخل ...

عزیزم واقعن مممنون درست شد خیلی باهوشی😀😀💖💖

فک کردی من تا حالا این کار رو نکردم 😢منم بعضی وقتا مثلا با اینکه۳۲ گیگ کارت اس دی داشتم ، حافظه داخ ...

واااای چه بد .هرچند با دستای مبارک دخترم دوبار تا حالا رمم پاک شده تمام عکسای بچگیش انقدر گریه کردم که نگو از اینور اونور عکساشو یکمی جمع کردم ولی بازم خیلیاش رفتت😑😑😑

فک کردی من تا حالا این کار رو نکردم 😢منم بعضی وقتا مثلا با اینکه۳۲ گیگ کارت اس دی داشتم ، حافظه داخ ...

شمام راه حل مامان امیرعلی رو یه امتحان بکن شاید فرجی شد😕

😂😂😂😂😂فقط می خواستی منو ضایع کنی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂نه عزیزم شمام زحمت کشیدی راهنمایی کردی عزیزم😗