2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی راضیم.استانش بماند 😊

خداروشکر دوستم موفق باشی فقط ی سوال خیلی میگن دندون پزشک خانم مراجعه کمتر و اینا من واقعا علاقه دارم نظر شما در این رابطه چیع

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
من هدفم بود  امسالم قبول شدم پزشکی شیراز  شهرخودم😍

منم شیرازم تبریک میگم موفق باشی رتبه تون چند بود؟چه منطقه ای؟

نظام قدیما اصلا نمیشه با نظام جدیدا رقابت کرد  ماها ک نظام جدیدیم خیلی رقابتی میریم جلو

نظام جدید بهتره؟میخوام نظام جدید بدم

نظام قدیما اصلا نمیشه با نظام جدیدا رقابت کرد  ماها ک نظام جدیدیم خیلی رقابتی میریم جلو

میشه درخواست دوستیم قبول کنید سوال دارم درمورد منابع

خداروشکر دوستم موفق باشی فقط ی سوال خیلی میگن دندون پزشک خانم مراجعه کمتر و اینا من واقعا علاقه دارم ...

مرسی عزیزم.نه عزیزم بیمار خودتو داری نگران کارو بارش نباش فعلا بد نیس اوصاع حالا در اینده نمیدونم چی میشه 

مرسی عزیزم.نه عزیزم بیمار خودتو داری نگران کارو بارش نباش فعلا بد نیس اوصاع حالا در اینده نمیدونم چی ...

اره توکل به خدا قرار نیس چیزی اشرف مخلوقات محدود کنه مرسی از پاسخگویی تون

نظام جدید بهتره؟میخوام نظام جدید بدم

خیلی سخت تر از نظام قدیمه چون خالم نظام قدیم دندون پزشکی قبول شد وقتی کتابامو میخوند میگفت وای خیلی فرق داره یجوریه

یه صلوات برا خوب شدن حال دلم میفرسین😢