2777
2789
عنوان

جلوگیری از بارداری

128 بازدید | 14 پست

سلام خانما ماه قبل۲۶مرداد قرص اوژانسی خوردم و۱۱شهریور پریودشدم و۱۵پاک شدم،۱۸شهریور رابطه داشتم .امروز۲۷دوروز لکه بینی قهوه ای دارم و کمرم خیلی درد میکنه.میشه لکه بینی لانه گزینی باشه؟؟؟؟  کمکم کنید

شاید عزیزم

باید چیکار کنم،چون من هنوز عقدم،راهی هست جلو لانه گزینی رو گرفت؟اخه من ۱۵ پریودیم تموم شده.چطور تو۶روزبعد پریودیم تخمک گذاری باشه  😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید چیکار کنم،چون من هنوز عقدم،راهی هست جلو لانه گزینی رو گرفت؟اخه من ۱۵ پریودیم تموم شده.چطور تو۶ر ...

نگران نباش...گفتم شاید... بارداری به این راحتیا که نیست عزیزدلم... هرماه فقط ۲۰ درصد امکان بارداری هست، تازه اگه هزارو یک عامل دیگه هم اکی باشن...

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
نگران نباش...گفتم شاید... بارداری به این راحتیا که نیست عزیزدلم... هرماه فقط ۲۰ درصد امکان بارداری ه ...

الان چیکارکنم؟برم دکتر؟بی بی چک بگیرم؟چیزی بخورم باردارنشم؟اخه اگه بشه همه چیز زندگیم بهم میریزه/😢

نگران نباش...گفتم شاید... بارداری به این راحتیا که نیست عزیزدلم... هرماه فقط ۲۰ درصد امکان بارداری ه ...

البته این 20 درصد تو عقدو قبلش میشه 101 درصد

بعد ازدواجه که میشه 20 درصد و کمتر و حتی 0

یعنی دنیا کاراش برعکسه اگه زیاد نگرانی یه بی بی چک بزن یا برو آز بده

اره اها،یعنی تو عقد نمیخوای باردار بشی ولی با ی بار رابطه امن باردارمیشی و بعد عروسی خودت و میکشی و باردارنمیشی

الان بی بی چک جواب میده؟

اگه پیشگیری نکرده باشی 3 روز بعد پریود بیشترین احتمال بارداری هست... اورژانسی هم عوارض داره سعی کن ...

این لکه بینی ایا عوارض قرص اورژانسی؟

رابطه کامل کامل نبود ولی ...

الان چیکارکنم؟برم دکتر؟بی بی چک بگیرم؟چیزی بخورم باردارنشم؟اخه اگه بشه همه چیز زندگیم بهم میریزه/😢

هیچکار نکن... بنظر من باردار نیستی...شک نکن

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩