2777
2789
عنوان

چرا خونریزیم کم شده؟

1160 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر. یه مشکلی داشتم اگه زود جواب بدید ممنونتون میشم. من ده ماهه در حال اقدامم. همسرم واریکوسل داشت و تعداد اسپرمش کم بود که حدود دو ماه پیش عمل کرد. خودمم تنبلی خفیف تخمدان داشتم که دکتر برام پروژسترون و متفورمین تجویز کرده بود. قبلا طی پریودی خونریزی زیادی داشتم جوری که تو روزهای دوم و سوم و گاهی تا روز چهارم با عرض معذرت هر یک ساعت باید پد عوض میکردم. دو ماه پیش پنج روز قبل از موعد لکه بینی داشتم که سه روز طول کشید و قطع شد من فکر کردم شاید برای لانه گزینیه ولی آز دادم و منفی بودم و طبق سرچی که کردم متوجه شدم همون لکه بینی در واقع پریودی بوده. ماه گذشته سر موعد پریود شدم ولی باز مقدارش خیلی کمتر از پریودهای قبلیم بود و به شدت گذشته نبود. این ماه بعد از شش روز تاخیر بی بی چک گذاشتم که یه هاله خیلی محو افتاد که خیال کردم باردارم روز هفتم رفتم آز دادم منفی بود و همون روز آز لکه بینیم شروع شد. الان روز دومه که لکه بینی دارم و مقدارش جوریه که زیاد ببخشید تو ادرار مشخص نیست و روی پد هم در حد به سکه هستش و مثل خون پریودی روشن نیست.

من ماه گذشته میخواستم برای آی یو آی اقدام کنم که گفتن چون سه ماه از عمل همسرم نگذشته فعلا باید صبر کنم و برای خودم آزمایش برای روز ۲ یا ۳ پریودی نوشتن و همچنین تست پاپ اسمیر و عکس رنگی از رحم

حالا با این اوصاف من این لکه بینی رو به عنوان پریودی حساب کنم و فردا که روز سوم میشه برم آز بدم؟

چون تو برگه راهنمای خودشون نوشته بود فقط جریان خون واضح پریودی حساب میشه و لکه بینی جز پریودی نیست

ببخشید طولانی شد ولی واقعا به راهنماییتون نیاز دارم😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید قبلا سردی رحم داشتید !! قبلن دردناک بود عادت ؟

نه اونقدر دردناک که از کار و زندگی بیفتم. درد معمول پریودی داشتم ولی الان درد پریودیم حتی از قبل هم کمتر شده ماه گذشته که کلا درد نداشتم این ماه هم خیلی خفیف بود اونم به صورت پراکنده. جوری که شک میکردم درد پریودیه

سردی رحم باعث درد بیشتر میشه؟

نه اونقدر دردناک که از کار و زندگی بیفتم. درد معمول پریودی داشتم ولی الان درد پریودیم حتی از قبل هم ...

در رابطه به بارداری نمیدونم اما یکی ک رحمش سرد شه خونریزیش بیشتره دردشم بیشتره

سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)

*فقط فقط بخاطر اقداممه منم دقیقا همین مشکل دارم شنبه میرم عکس رنگی 

منم دکتر برام عکس رنگی نوشته پریودم که تموم شد باید برم. داروی خاصی بهتون نداده که قبل یا بعدش استفاده کنید؟

منم دکتر برام عکس رنگی نوشته پریودم که تموم شد باید برم. داروی خاصی بهتون نداده که قبل یا بعدش استفا ...

چرا بهم یه بسته کپسول ابی رنگ داده برای عفونته ۱۲ ساعت یه دونه دوتا امپول