2777
2789
عنوان

جیگرا یه لحظه میایدددد😘

201 بازدید | 28 پست

خانوما کسی هست ک اسمارت واچ های طرحی ک با قیمت ۳۰۰ تومن یا کمتر توی بازار هستن خریده باشه؟

چطورن؟

میخوام کادو بدم

خوبه آیا؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

من گرفتم ۱۱۳

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هن  

ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍
اه چه عجیب اینی که میگی چی هست

این ساعت های مچی ک امکانات یه موبایل رو دارن

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
من جيگر نيستم ولي اومدم😛 خودم نداشتم مربي ورزشم داشت راضي بود ازش 

تو جیگرررری 😘

چند خریده بود

راضی بود؟

اه چه عجیب اینی که میگی چی هست

ساعت هوشمند.سیم کارت میخوره صفحش لمسیه و تمام امکانات گوشیو داره

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

من شوهرم خرید یک میلیون و هفتصد و ده تومن خوب بود اونجوری شو نمیدونم دیگه

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
چطوره خوبه؟ باتری و...

آره خیلی خوبه 

ولی از من چند وقت پیش هی خاموش روشن میشد که خواهر باتری شو جا به جا کرد درس شد

به نظر من برای هدیه خوبه

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
من شوهرم خرید یک میلیون و هفتصد و ده تومن خوب بود اونجوری شو نمیدونم دیگه

اون یه تومنیه اگه بدباشه ک من خودمو جر میدم😐

تو جیگرررری 😘 چند خریده بود راضی بود؟

نپرسيدم ازش چند خريدي ولي ي بار ازش پرسيدم راضي هستي خوبه گفت اره چون توي باشگاه هم نميتونست همش موبايل دستش باشه زياد استفاده ميكرد، وصل ميكرد به ظبط موقع ورزش باهاش اهنگارو جا به جا ميكرد، همه كاري باهاش ميكرد من خودم نزديك ي سال باهاش كلاس داشتم هر روز دستش بود