براتون دعا میکنم ایشالا حاجت هاتون با صلاح خدا یکی باشه😍
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡
برای منم دعا کن حالم بهتر شه مشکلی توی زندگیم پیش اومده اول ماه دخترا دعام کنید انشالله خدا شما رو به هر آرزویی دارید برسونه الهی آمین 😘🫀گلم از تهه قلبم میخوام به حق اولاد علی (ع) هر خواسته ای به درگاهش داری حل شه و کلی اتفاق خوب پیش بیاد توی زندگیت الهی آمین 💕❣️
فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است