2777
2789
خیلی دوسش داشتم خیلی😔😔هروقت اینا بهم میگف میشکستم ولی همینکه چشمم بهش میخورد نگاش میکردم کل خوشیا ...

اخي😞اما نميتونم درك كنم كه اونجوري باهات رفتار ميكرد و هنوز دوسش داشتي

شايد چون عشق يكطرفه رو هيچوقت تجربه نكردم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سعی میکنم ولی حتی مسخره ترین چیزا باعث میشه یادش بیوفتم

زمان ميبره اما شدنيه صبر و تحمل داشته باش اميدوارم يه ادم خوب كه قدرتو بدونه سر راهت قرار بگيره كه حتي يادش نيوفتي

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اخي😞اما نميتونم درك كنم كه اونجوري باهات رفتار ميكرد و هنوز دوسش داشتي شايد چون عشق يكطرفه رو هيچو ...

اره عشق یکطرفه بود بعضی وقتا بسرم میزنه خودمو بکشم که دنیا باشه مال اون من مال این دنیا نیستم 

لایک ندوس😡👊
زمان ميبره اما شدنيه صبر و تحمل داشته باش اميدوارم يه ادم خوب كه قدرتو بدونه سر راهت قرار بگيره كه ح ...

الان دلم تنگ نمیشه ها فقط حرفاش یادم نمیره کاش خدا کمکم کنه

لایک ندوس😡👊
خیلی سعی میکنم ولی حتی مسخره ترین چیزا باعث میشه یادش بیوفتم

تو چيزي رو از دست ندادي اون بود كه ضرر كرده اون عشق تورو از دست داد چون لايقش نبود....

الان دلم تنگ نمیشه ها فقط حرفاش یادم نمیره کاش خدا کمکم کنه

سعي كن هر وقت يادش افتادي خودتو به يه چيزي سرگرم كني جوري كه حواست پرت بشه

كم كم فراموش ميشه نگران نباش

حتی یه بار بهم گف همه رو برق میگیره مارو چراغ موش 

مجبور نبودي ادامه بدي با همچين ادم بي لياقتي

اولين باري كه اينجوري گفت تركش ميكردي حيف اعصاب و روانت نيست درگير همچين ادمي بشه؟

مجبور نبودي ادامه بدي با همچين ادم بي لياقتي اولين باري كه اينجوري گفت تركش ميكردي حيف اعصاب و روان ...

ترکش میکردم دو هفته بعد میومد دنبالم

روز اخر بهش گفتم خودت میومدی دنبالم گف چون مث حیوون خونگی بودی حوصلم سر میرف میومدم

لایک ندوس😡👊
کاش بشه از عصری کلی اشک ریختم😔

عزيزم خواهر مهربون و دل نازكم گريه نداره كه خدارو شكر كن از شرش خلاص شدي و از خدا بخوا كمكت كنه كلا فراموشش كني

ترکش میکردم دو هفته بعد میومد دنبالم روز اخر بهش گفتم خودت میومدی دنبالم گف چون مث حیوون خونگی بودی ...

نگووووووو بسه ديگه 

ترکش میکردم دو هفته بعد میومد دنبالم روز اخر بهش گفتم خودت میومدی دنبالم گف چون مث حیوون خونگی بودی ...

درخواستمو قبول كن اگه دوست داري