2777
2789
😂😂😂😂😂واي خداي اعتماد بنفس چه گنده گوزي هايي ميكرده البته ببخشيد از همگي عذر ميخوام😅

خخخخخ میگفتم اون دوس دختر پازل بنده مگه تو رو نگا میکنه میگف من اندازه موها سرت دختر تو زندگیم بوده

لایک ندوس😡👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ میگفتم اون دوس دختر پازل بنده مگه تو رو نگا میکنه میگف من اندازه موها سرت دختر تو زندگیم بوده

واقعا حيف وقتي كه باهاش تلف كردي

مطمئناً هيچوقت با اون طرز فكرش و خواسته هاي بي جاش به جايي نميرسه

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
ممنون بخاطر حرفاي قشنگت داشتم همينارو جمله بندي ميكردم😂😂😂😂

بخدا شرمنده اگه میدونستم شما دارین تایپ میکنین همچین جسارتی نمی کردم 😋😆

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

بخدا شرمنده اگه میدونستم شما دارین تایپ میکنین همچین جسارتی نمی کردم 😋😆

نه هنوز تايپي نبود تو ذهنم بود دشمنت شرمنده گل ناز و مهربون🌹😘

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
واقعا حيف وقتي كه باهاش تلف كردي مطمئناً هيچوقت با اون طرز فكرش و خواسته هاي بي جاش به جايي نميرسه

اصلا گیریم من زشت بدرد نخور چی گیرت میاد اینا تو روم میگی بمن میگف اگه میخای ببینیم هرسری باید پول بدی تا تحملت کنم

لایک ندوس😡👊
اصلا گیریم من زشت بدرد نخور چی گیرت میاد اینا تو روم میگی بمن میگف اگه میخای ببینیم هرسری باید پول ب ...

واي زرد چوبه جونم برا چي همچين ادميو تحمل ميكردي واقعا؟؟؟؟؟؟ميدونم عاشق بودي اما برا كسي بايد بميري كه واست تب كنه

واي زرد چوبه جونم برا چي همچين ادميو تحمل ميكردي واقعا؟؟؟؟؟؟ميدونم عاشق بودي اما برا كسي بايد بميري ...

خیلی دوسش داشتم خیلی😔😔هروقت اینا بهم میگف میشکستم ولی همینکه چشمم بهش میخورد نگاش میکردم کل خوشیا دنیا میومد تو دلم دوس داشتم فقط و فقط نگاش کنم حتی اگه حرفاش تلخ باشه فقط ببینمش

لایک ندوس😡👊