2777
2789

سلام دوستان .دکتر من تو این روز هفته پنجم سونو نوشته نمیدونم برای چیه؟؟سونوی واژیناله به نظرتون؟؟خیلی استرس دارم..

حتما برای تشکیل ساک

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

منم سونو شدم ۵ هفته و ۶ روز بودم

برای دیدن ساک حاملگیه

واژیناله

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۸هفته بود سونو شکمی،برا تشکیل قلب

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
من تا ۸ هفته سونو نرفتم واژینال ننوشت برام سونو شکمی نوشت

منم تازه اول راهم 

نميخوام دكتر برم چون مطمعنا تو مطبش سونوم ميكنه همش استرس ميگيرم 

فقط ميخوام بدونم اولاي بارداري بايد چه داروهايي خورده بشه؟من فقط فوليك اسيد ميخورم

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀

واژینال خیلیا رفتن به لکه بینی افتادن، یه کم صبرکنید شکمی برید، واژینال واسه وقتیه ک مشکوک به خارج رحمیه

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
خودمم فک میکنم زوده. ولی دکترم گفت برم.موندم چیکار کنم

قبل سقط داشتی؟لکه بینی چیزی داری به نظرم نیاز نیست بری خییلی زوده بایه دکتر دیگه مشورت کن

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم