2777
2789
عنوان

ليزيك چشم در اصفهان

13519 بازدید | 32 پست

سلام من ميخوام چشمامو  عمل كنم.بعد تحقيقتاتم تو اينترنت دكتر فاضل رو انتخاب كردم چون زياد تعريف نوشته بودن.بعد كه رفتم نوبت بزنم با يكي از پرسنل اونجا كه صحبت كردم گفتن دكتر ماهري نيست و منم دكتر پيمان رو انتخاب كردم الان كه اومدم ميبينم زياد توي سايت امتياز ندارن.به كي اعتماد كنم من؟تجربه اي دارين؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم چند سال پیش رفت دکتر خیامباشی و کلینیک آبان عمل کرد. فوق العاده هم راضی بود. خواهر هم رفت پیشش . یه کم اذیت شد اما نتیجه هردوشون عالی بودن. دکتر خیامباشی هر روز خیابان آمادگاه ویزیت میکنه. دقتش هم عالیه

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

منم میخواستم بگم دکتر رزمجو خیلی خیلی عالیه. ما خیلی ساله میریم پیشش خانوادگی.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

اون موقع که من هم رفتم همینو میگفتن بعد که دیدن من سمج شدم و گفتم فقط دکتر قریشی را میخوام گفت همین الان پول را بریز به حساب و بیا بخواب عجله ای شد اما خودش برام عمل کرد دیگه بعد عمل هم ندیدمش ،برا معاینه بعد عمل هم همکاراش معاینه کردن تو کلینیک پارسیان

من مشتعل عشق علی ام چه کنم
اون موقع که من هم رفتم همینو میگفتن بعد که دیدن من سمج شدم و گفتم فقط دکتر قریشی را میخوام گفت همین ...

الان برم اونجا پیله کنم یعنی؟من دو ماه پیش رفتم گفتن خارجن دو ماه دیگه میان الان باز رفتم گفتن برج ۸ میان و عمل هم نمیکنن دیگه منتظر نباشین