سلام من ميخوام چشمامو عمل كنم.بعد تحقيقتاتم تو اينترنت دكتر فاضل رو انتخاب كردم چون زياد تعريف نوشته بودن.بعد كه رفتم نوبت بزنم با يكي از پرسنل اونجا كه صحبت كردم گفتن دكتر ماهري نيست و منم دكتر پيمان رو انتخاب كردم الان كه اومدم ميبينم زياد توي سايت امتياز ندارن.به كي اعتماد كنم من؟تجربه اي دارين؟
فقط میدثنم دکتر قریشی افتضاحن،،بعد از سه سال درجه چشمم برگشته،،خیلی پشیمونم ،،ه بخام به کسی پیشنهاد بدم حتما دکتر رزمجو رو پیشنهاد میکنم فکرکنم کلینیک صدرا باشن،،منکه از قریشی بشدت ناراضی ام،،
من خودم با قریشی عمل کردم ۱۰سال پیش خیای عالی راضیم اما نزدیک چهار نفر از خانوده ام پیش فاضل رفتن کا ...
وای دکتر قریشی واسه من افتضاح بودن،،!!!بعد از سه سال درجه چشمم برگشت الان دوباره بشدت ضعیف شده چشمم،،حتی از چند نفر دیگم پرسیدم گفتن قریشی بعد از یه مدت درجه چشم برمیگرده،،چندتا از دوستام پیش رزمجو عمل کردن خیلی راضی ان،،اگه برگزدم عقب به هیچ وجه پیش قریشی نمیرم افتضاح بودن
وای دکتر قریشی واسه من افتضاح بودن،،!!!بعد از سه سال درجه چشمم برگشت الان دوباره بشدت ضعیف شده چشمم، ...
چون دکتر قریشی چشم منو عالی عمل کرده نتونستم کامنتتون رو بدون جواب بگذارم. شاید شما پیش هر کس دیگه ای هم عمل میکردید برگشت داشتید. ولی انصافا برای من عالی بود درجه چشم بالا همراه با آستیگمات رو به صفر رسوند و یازده ساله برگشت نداشته
آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان رابرای خنداندن گلی می گریاند.