2777
2789
عنوان

کی بلده ...راه حل برا رام کردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 97 پست
ببین من حتی یه دوست دارم رو نمیگه زورش میاد مثلا شب تا نگم بغل کن بغل نمیکنه همیشه باید ی چیزیو ازش ...

اینجوری بگو  بگو مثلا محسن  امروز برام پیام امد  دلم یه جوری شد امروز  فکرکردم تویی. بعد دیدم  پیام مامانمه.   محسن کاش این دل لامصب منو دریابی.   

گاهی ما فکرمیکنیم لطف کردیم درحق مردامون چقدرخانم های خوبی هستیم. اما ظلم کردیم. مثلا گفتیم نداره ولش کن نخریدیم یا نگفتیم. اما بعضی مردا بااین گذشت مثلا ما عصبی میشن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا دیگه چیکار کنم واقعا زندگی اینجوری کسل کننده میشه بخصوص بعد زایمان انگار از هم دور تر ش ...

چندوقت زایمان کردی. اینکه صد در صد. من با 2تابچه نوپا زندگیم داشت میرفت رو هوا. جمعش کردم.  معمولا 3ماه اول خیلی سخته. تمام تمرکز مادر رو بچه. 

دیدی بعضی خانم ها وضع مالی همسره خوب نیست اما یه خراج های میکنن تازه مرده هم پایه اس.  چون مرد ...

خوب وقتی واقعا چک و قسط نمیزاره منم ازش چیزی نمیخوام و باور کن ۴ ساله حاضرم قسم بخورم برام مانتو نخریده و وخرید خاصی نکرده خوب وقتی نداره ازش بخوام میترسم غصه بخور ولی برا خودم بد تموم میشه نه تولد نه سالگرد ازوادج نه هیچ وقت یه شاخه گل هم برام نگرفته

بعضی وقتا واقعا حتی فکرشم برام ازار دهنده میشه

خوب وقتی واقعا چک و قسط نمیزاره منم ازش چیزی نمیخوام و باور کن ۴ ساله حاضرم قسم بخورم برام مانتو نخر ...

نترس غصه نمیخوره. چیزای که لازم داری بگو. از خواسته هات نزن. خانم ها اکثرا با گذشتن از خواسته هاشون میرن سمت افسردگی. 

طعم زندگیتو خودت عوص کن. زندگیتو خودت شیرین کن خانمی. خدا خودش روزی و برکت میرسون.   یه خانم پرانرژی  و یه مادر سرحال باش. محیط و جو خونه رو تغییربده از تلاش برای بردن زندگیت به سمت خوش و خوبی غافل نشو.  

واقعا من چیزی نمیخوام خیلی محبتش برام مهمه بهم محبت کنه حاضرم هیچ وقت برام چیزی نخره.همیشه از داد زدن بیزارم اگ مثلا بیرون باشی دیر پیدات کنه قشنگ سرم داد میزنه و ناراحتی میکنه تو دلم میگم من یه مادرم یه زنم حقم اینجور رفتار و داد زدن نیس با اروم حرف زدنم میتونم بفهمم ولی دوس داره خیلی سریع خودشو خالی کنه و حتی یه معذرت خواهی نمیکنه