2777
2789
عنوان

کی بلده ...راه حل برا رام کردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی چه کاریه خب 😷😷😷فکرش هم حال آدم رو بد میکنه

بعضیا اعتقاد دارن دیگ😕😕😕

متاسفم براشون با اون ذهن محدودشون😐😐😐

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
من یساله ازدواج کردم خونه خودمم ۶ماه اول کلا افسارزندگی دستم نبود صبح صبحونه نمیدادم ناهاراشو یکی در ...

۴ ساله هیچی کم نذاشتم براش از غذا درست کردن لباساشو شستن و اتو کردن و هزاران کار دیگه خیلی سختیا کشیدم هیچ وقت پول نداشت به روش نیاوردم بار دار بودم هوس میکردم نمیگفتم هزارن چیز دیگه ولی همیشه دوس داره باهام بحث کنه و منو نقصر کنه دیگه پریروز بهم میگفت ۴ سال زندگی برام نذاشتی خوشی ندارم واقعا برام خیلی خیلی سنگین تموم شد خرچی خواسته براش فراهم کردم این جواب من نبود حتی من بچه نمیخواستم بخواستش بچه دار شوم و قبول کردم خیلی ازشم بالاترم ولی واقعا مهربونی  کار دستم داده

از محبت خارها گل میشود، ، این رو مطمیین باش

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
۴ ساله هیچی کم نذاشتم براش از غذا درست کردن لباساشو شستن و اتو کردن و هزاران کار دیگه خیلی سختیا کشی ...

خوبی که از حد بگذره نادان خیال بد کند

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

همیشه تو زندگی رفت وامد  وهمه چیز زندگی تعادل را رعایت کند .نه افراط ته تفریط....

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

ما خانم ها اگه یادبگیریم وقتی دلخوریم. ناراحتیمو رک و رواست بگیم درشرایط اروم. هیچ وقت نه غصه میخوریم نه توی دلم سنگین میشه ازغم. متاسفانه با رفتار نامناسب بی محلی  گاهی محروم کردم همسر. بداخلاقی لج کردن میخوایم به طرف بفهمون ازکارش ناراحتیم بدتر ش میکنیم.   اگه رک و راست بیایم بگیم فلانی مثلاتو توی جمع  کنارم بشین من احساس راحتی دارم بیایم اخم کنیم و باکنایه ونیش زبون یه جوردیگه بیانش کنیم مردا بدترمیکنن.   مردا مثل ما پیچیده نیستن از روی رفتار ماهم متوجه منظورما نمیشن.   تو دیرامدی عشقم من نگرانت شدم.   اما درعوض میگیم دیرامدی کجابودی حالت طبکارانه. اونم جبهه میگیره.     راجب شما استارتر اگه شوهر قبلا ادم خوب و اروم بوده باهات الان فرق کرده حتمی حتمی شمایی که کوتاهیی داری میکنی که ایشون با عصبانیت و خشونت جواب میده.   نرم و مهربون باهاش باش. اس ام اس های بامحبت که مثلا تو تکیه گاهمی چ خوبی هستی. چقدر خوش میگذره باهات و ازاین حرفا.    دوستمون میگفت الان بلندمیشم صبحانه شوهرم میدم شوهرم رفتارش خوب شد. واقعا راست میگه مردا غذا و توجه های مادرانه اینجوری خیلی دوس دارن  من خودم رفتار همسرمو توی این موصوع ذیدم.   شب ها یه پتو میکشم روش  تا خود شب فردا کلی تشکرمیکنه. کلی چشم چشم میکنه.

به نظرمن خوبی نکردی وظایف خودتو انجام دادی اطو کشیدی و..... .  ایشون باید به عنوان مرد وظایفشون درست انجام بدن. 

وقتی میگه خوشی ندارم مطمین شما خانم پویا و شادی نیستی. شاید همسرت یه رفتارهای دیگه ازت توقع داره. ازش پرس بگو چ کارکنم. چ جوری باشم.

۴ ساله هیچی کم نذاشتم براش از غذا درست کردن لباساشو شستن و اتو کردن و هزاران کار دیگه خیلی سختیا کشی ...

یه اشتباه ما خانما اینکه خواسته هامون نمیگیم  بعد میریزم توی دل خودمون  بعدشم میگیم خانمی کردیم نگفتیم.    شما باردار بودی هوس کردی میگفتی به زبون میاوردی.     اینکه به زبون نیاوردی توی دلت نگه داشتی. همسرت ازکجا بدونه خانمی کردی یا به خاطرش کوتاه امدی از خواسته ات🤔

ما خانم ها اگه یادبگیریم وقتی دلخوریم. ناراحتیمو رک و رواست بگیم درشرایط اروم. هیچ وقت نه غصه میخوری ...

ببین من حتی یه دوست دارم رو نمیگه زورش میاد مثلا شب تا نگم بغل کن بغل نمیکنه همیشه باید ی چیزیو ازش بخوام تا انجام بده تا نگم نمیکنه الان دو هفتس بهش نگفتم نگاهشو اونطرف میکنه میخوابه..من تا الان ۴ ساله صبحا

همیشه تا ازخواب بیدار میشم پیامش میدم صبح بخیر بهش میگم ۴ سال یه کار ثابت برا من انجام نداد یه چیزی مثلا مثل شب بخیر ساده منظورمو میفهمی

ببین من حتی یه دوست دارم رو نمیگه زورش میاد مثلا شب تا نگم بغل کن بغل نمیکنه همیشه باید ی چیزیو ازش ...

خوب شماهم نکن عزیزم.     خواسته هاتم بلند و رسا بگو.    بگو من نیاز به توجه شما دارم. نیاز به پیامت. وقتی پیام میدی درطول روز خوشحال میشم.    نیاز به بغلت.  واضح بگو.  بگو تو همسری  من ازتو میخوام ازتو نخوام ازکی بخوام.مثلا نگو چرا بغلم نمیکنی من خوشگل نیستم یامنو دوس نداری یا عیبی دارم، بگو منو بغل کن  من با بغل و توجه تو اروم میگیرم. اگه  میبینی با گفتنت با بیانت   عوض نشد دیگه معلوم دوست نداره.