2777
2789
عنوان

خانما کمک بهم دلگرمی بدین خیلی میترسم.باردارا نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 59 پست
باید بین مهم و مهم تر انتخاب کنی 

۱۰۰درصد بچه الویته برام.ولی اونموقع فکر میکردم میتونم با بچه ادامه بدم اما الان دوتا شدن اصلا گیجم و تو شوک

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کن
میگن نمیشه... نمیدونم من خیلی شجاع بودم الان حس میکنم ناتوان شدم.خدا خودش کمک کنه

هر کسی میگه یا از روی حسادته. یا خودش خیلی تنبله. یا دشمنی داره و دلت رو خالی می کنه.

کمی برنامه می خواد و قطعا شما هم باهوشی هم زیرکی و ترفند لازم رو برای کمبود وقت پیدا می کنی. 

مهم اینکه بخوای درس بخونی. اگه نه هر چیزی بهونه میشه که ادامه ندی.

خدا کمک می کنه.

حتما صدقه بزار و اسفند دود کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممممممممممم  منم دوقلو باردارم هفته 36بارداری ام دوهفته دیگه ب دنیا میام از اولدحاملگیم تا ...

من ۸هفته ام.تبریک ان شا الله سالم بیان پیشتون.من آرزومه هردوتا پسر باشن  یا هر دوتا دختر...برای منم دعا کن بسلامتی بگذره.ان شالله خدا خودش کمکتون کنه

فکرکنم از همسرم باشه.اخه من فقط سه دوره لتروزول خوردم که میگن ربطی ب دوقلویی نداره.دوماهه ام جنسیتشو ...

از این قرص هم هست اگه تو خانواده شما یا همسرت هم سابقه دوقلویی باشه که دیگه احتمال دوقلویی با این قرصا خیلی زیاد میشه

ان شالله نی نیات سالم بیان بغلت عزیزم نگران نباش من عاشق دوقلو هستم تازه یبار هم زایمان میکنی راحت میشی 

عجب فکر خوبی کردی که واسه درآمد بیشتر شب بچه هات رو بذاری پیش شوهرت شیفت شب بری سرکار خیلی خوبه شـوه ...

دیگه آدم وقتی مجبوره فکرهای خوبی به سرش میزنه. 

شوهرم از خداشه برای اینکه ریالی هزینه نکنه . بگذریم. 

ولی خودم دلم پیش بچه می موند می گفتم اگه شوهرم خواب عمیق بره. اگه اگه اگه ...... خیلی دعا می کردم. هر شب هزار سال می گذشت تا می رسیدم خونه.

اما چون بهم مرخصی زایمان ندادن. چون رحم اجاره کرده بودم و کلی بدهی داشتم باید می رفتم سرکار. 

عزیزممممممممممم  منم دوقلو باردارم هفته 36بارداری ام دوهفته دیگه ب دنیا میام از اولدحاملگیم تا ...

شما ویارتون چطور بود که پسر شدن؟خیلی دوست دارم بدونم چی هستن؟

چشم گلم ممنون از کمکت

چشمت روشن به چشمهای دوقلو عزیزم.

خیلی از حرفهای مردم رو اصلا نشنیده بگیر. 

تا میبینن یکی داره دامنش پر میشه و خدا بهش لطف کرده . دیگه می مونن چی کار کنن ته دل رو خالی می کنن.

همه از خداشون دوقلو سه قلو داشته باشن. شاید کمی حاملگی سخت تر باشه. اما دیگه راحتی.

بعد همه جا وامیستن ازت عکس می گیرن. خیلی باحاله. برو حالشو ببر. و از خدا تشکر کن.

برای من هم دعا کن.

چشمت روشن به چشمهای دوقلو عزیزم. خیلی از حرفهای مردم رو اصلا نشنیده بگیر.  تا میبینن یکی داره ...

حتما محتاجیم به دعا.مرسی که آروم کردین دل منو

سلام.من دوقلو دارم الان دو سال و سه ماهه هستن تا ۴ ماه اول که یکم سینه خیز برن و بچه داری دستت بیاد یکم سخته باز تا یکسال ی کوچولوسخته ولی بعد یک سال دیگه اکی میشه.الان که دو ساله هستن خیلی ریخت و پاش میکنن ولی با هم بازی میکنن .منم دست تنها بودم.سعی کن سال اول  بیشتر وقتت برای بچه ها باشه خیلی به تمیز کردن خونه اهمیت نده چون واقعا وقتت خیلی کم میشه و اذیت میشی.ولی قطعا وقتی خدا دوتا میده توانشم میده

شما ویارتون چطور بود که پسر شدن؟خیلی دوست دارم بدونم چی هستن؟

گلم من تا 3ماهه اول همش خواب بودم واز خستگی زیاد میمیردم بااینکه هیچ کاری تکرده بودم هیچ علامتی مثل حالت تهوع و استفراغ و... نداشتم فقط از اول بارداری تاالان کمردرد خفیف داشتم و دارم

ازهمه مواد غذایی ک بگی میخوردم و میخورم ویار خاصی نسبت ب خوراکیا نداشتم هرسری مزاجم به یه چی بود یا ترشی جات یا شیرینی جات یا هردو 

کلا بارداریم با همه ی اطرافیانم فرق میکرد و هرکی میدید منو میگفت و میگه تو ک هرسری علایمت به دختر میخوره یا هرسری به پسر 

بنظرم به علایم و ویارا اکتفا نکن 

با اینکه دوقلو باردارم و وزناشونم الهی شکر خوبه ولی شکمم اندازه یه قلو جلو امده ببین اصلاخودتو وبدناو با دیگران مقایسه نکن

نگران نباش انشالله ک راه بارداری شما هم همینقدر ک برای من خوب بود برای شما هم خوب باشه

...
حتما محتاجیم به دعا.مرسی که آروم کردین دل منو

خواهش می کنم.

البته که دلت باید آرام باشد .

آخه توی این دل مهربونت . 2 تا دیگه هزارماشاله داره قلب می تپه.

دلت گرم عزیزم. دلت آروم مادر مهربون.

برای درس هم خواستی می تونی روی من حساب کنی. حاضرم دوقلوها رو روی چشمم نگه دارم بری کلاس بیایی.

حاضرم به جات برم مقاله بدم. امتحان بدم.

ای اینکه خواستی باشگاه یا هر جا بری. بیام دم باشگاه یا دانشگاه دوقلوها رو نگه دارم که با خیال راحت به کارت برسی.