2777
2789
عنوان

خانما کمک بهم دلگرمی بدین خیلی میترسم.باردارا نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 59 پست

سلام.

به سلامتی. انشاله صحیح و سالم توی بغل بگیریشون.

ترس نداره. نگرانی نداره. سخت هم نیست.

من هم کسی رو نداشتم و از اونهایی که بودن کمک نگرفتم. اما خدا هست.

تازه خیلی مشکلات داشتم و بهم مرخصی زایمان هم ندادن برای شرایط زندگی مجبور بودم کار کنم. شیف شب کار پیدا کردم. نوزاد یه ماهه رو شب می زاشتم پیش شوهرم می رفتم سرکار. صبح 7 میرسیدم.

خیلی مشکلات دیگه هم بود.

اما اینقدر شیرینه الان حاضرم باز بچه داشته باشم.

وا چرا؟ خب فک نمیکنم ربطی به دوقلو باردار بودنش داشت لابد از ایناییه که بارداری سختی دارت

ن بابا دوتا قبلش زاییده بود.

دوقلوعه پدرشو دراورد

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا هست نگرانی جی هستی اخه ناشکری نکنیا خیلی تو حسرت بجه ان دلت میاد واااااای لباساشون همه چیشون ب د ...

من که دارم دیوونه میشم از الان براشون میمیرم ولی بس که اطرافیان گفتن سخته شبا خواب میبینم

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کن
با دارو دوقلو باردار شدی یا ارثی؟  چند ماهته دخترن یا پسر؟

فکرکنم از همسرم باشه.اخه من فقط سه دوره لتروزول خوردم که میگن ربطی ب دوقلویی نداره.دوماهه ام جنسیتشونو نمیدونم

من که دارم دیوونه میشم از الان براشون میمیرم ولی بس که اطرافیان گفتن سخته شبا خواب میبینم

غلط کرده من ک دخترم ۶ ماهشه از خدام بود ک دوقلو باشن کی حال داره هی بزاد واالا من عاشق بجه هام قدر روزاتو بدون دوتا نی نی ایجانننننننن

درس روهم ادامه میدی. بچه چه تناقضی با درس داره؟؟!!!

میگن نمیشه... نمیدونم من خیلی شجاع بودم الان حس میکنم ناتوان شدم.خدا خودش کمک کنه

سلام. به سلامتی. انشاله صحیح و سالم توی بغل بگیریشون. ترس نداره. نگرانی نداره. سخت هم نیست. من هم ...

عجب فکر خوبی کردی که واسه درآمد بیشتر شب بچه هات رو بذاری پیش شوهرت شیفت شب بری سرکار خیلی خوبه شـوهرت همکاری کرده بعضیا همکاری نمیکنن

غلط کرده من ک دخترم ۶ ماهشه از خدام بود ک دوقلو باشن کی حال داره هی بزاد واالا من عاشق بجه هام قدر ر ...

خودم دارم ذوق مرگ میشم... وقتی شنبه دکتر گفت میخواستم از خوشحالی بمیرم.بعداز دوسال انتظار

درسم موند.دیگه نمیدونم کی میتونم ادامه بدم

باید بین مهم و مهم تر انتخاب کنی 

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 

عزیزممممممممممم 

منم دوقلو باردارم هفته 36بارداری ام دوهفته دیگه ب دنیا میام از اولدحاملگیم تا الان خانواده شوهرم 3بار امدن بهم سرزدن بااینکه 2تا کوچه بالاترن 

خانواده خودمم شیرازن 

من دست تنها بودم و هستم و فکر کنم موقع زایمانمم تنها باشم 

اصلا هیچ ترسی نداره و هیچ مشکلی پیش نمیاد همون ک دوقلو بهمون داده همونم همونقدر توانایی تو وجودمون دیده ک این هدیه های خوشجل رو بهمون داده 

من دوتا کاکل پسر فندوقی با یه جفت و کیسه جدا باردارم 

شما چندهفته ای ؟و کیسه و جفتشون چجوریه؟ دخترن یا پسر؟

...