2777
2789
عنوان

خانما کمک بهم دلگرمی بدین خیلی میترسم.باردارا نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 59 پست
سلام.من دوقلو دارم الان دو سال و سه ماهه هستن تا ۴ ماه اول که یکم سینه خیز برن و بچه داری دستت بیاد ...

ان شالله سالم باشن.خدا حفظشون کنه برات.ممنون که گفتین

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کن
ان شالله

شوهرت چی میگه ؟؟؟ اگه از اونایی باشع که همراهت باشه اصلا نیاز به این همه نگرانی نیست فقط باید اونم همکاریش زیاد باشه باهات واینکه اگه وضع مالیت خوبه میتونی کارگرم بگیری  اگه کارگر بگیری مشکلی دیگ نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش می کنم. البته که دلت باید آرام باشد . آخه توی این دل مهربونت . 2 تا دیگه هزارماشاله داره قلب ...

وای عزییییییزم.شرمنده خوبیات ممنون خیلی محبت داری خیلی خیلی.خدا به خودت و زندگیت یه عالمه عشق و محبت و آرامش و خوشبختی بده.هیچوقت دلت غم نداشته باشه و همیشه بخندی😙😙😙😙

گلم من تا 3ماهه اول همش خواب بودم واز خستگی زیاد میمیردم بااینکه هیچ کاری تکرده بودم هیچ علامتی مثل ...

ان شالله به دعای خیر شما.ان شالله شماهم بسلامتی زایمان کنی و عکسشونو برام بفرستی...خوشبخت باشی گلم

شوهرت چی میگه ؟؟؟ اگه از اونایی باشع که همراهت باشه اصلا نیاز به این همه نگرانی نیست فقط باید اونم ه ...

اونکه تو ابرهاست...الانم خوبه هوامو داره ولی کارش سخته و دردسر های خودشو داره 

اونکه تو ابرهاست...الانم خوبه هوامو داره ولی کارش سخته و دردسر های خودشو داره 

وضع مالیت اگه جواب میده میتونی پرستار بگیری در ضمن مامانتم برای چند ماه میتونه مرخصی بدون حقوق بگیره دیگه داره دو قلو دار میشه خانم باید کارو  برای چند مدت کنار بزاره  یا اینکه از حقوقش برات پرستار بگیره😉

وضع مالیت اگه جواب میده میتونی پرستار بگیری در ضمن مامانتم برای چند ماه میتونه مرخصی بدون حقوق بگیره ...

آره خوبه مشکلی ندارم.الانم وضع خونه ام افتضاحه دنبال کارگرم ولی کسی که مورد اعتماد باشه فعلا پیدا نکردم

من و خواهرم دوقلوییم

قبل از ما خواهرم بود که ۱۷ سال با مامانم اختلاف سنی داره بعدم ما که ۶ سال فاصله داریم باهاش

مامانم ۲۳ سالگی سه تا دختر داشت

و دوقلو بودن یه حسی هست که منحصربفرد هست و تو چیز دیگه ای نیست

به این فکر کنید شما قراره به وجود آورنده این حس باشید

۱۰۰درصد بچه الویته برام.ولی اونموقع فکر میکردم میتونم با بچه ادامه بدم اما الان دوتا شدن اصلا گیجم و ...

همه چیز با برنامه ریزی ممکنه شما یه مقدار به خودت فرصت بده بچه ها یکم بزرگتر بشن راحتتر می تونی تصمیم بگیری

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 
همه چیز با برنامه ریزی ممکنه شما یه مقدار به خودت فرصت بده بچه ها یکم بزرگتر بشن راحتتر می تونی تصمی ...

بله درسته.ممنون از راهنمایی تون

سلام عزيزمممم

من و شما با هميم😍

راستش من بيشتر از حاملگيش ميترسم تا بعدش

الهي سالمممم بيان بغلمون 

من اي وي اف كردم 

دكتر كفته چون دوتا هستن سركلاژ بشم ميترسم😭

شما كي ميري ان تي

الهي ك سالم باشن ني ني هامون

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
سلام عزيزمممم من و شما با هميم😍 راستش من بيشتر از حاملگيش ميترسم تا بعدش الهي سالمممم بيان بغلمو ...

الهی آمین.من ۲۰مهر باید برم ان شاالله بسلامتی نگران نباش برات دعامیکنم ان شالله بسلامت بیان بغلت التماس دعا

شماکی باید بری ان تی؟

الهی آمین.من ۲۰مهر باید برم ان شاالله بسلامتی نگران نباش برات دعامیکنم ان شالله بسلامت بیان بغلت الت ...

من ٢٨ مهر ١٢ هفته كامل ميشم و ميرم 

الهي امين عزيزم 

شما برا سيسموني فكري كرديد؟ چيا ميخريد؟ تخت يا گهواره؟ 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
من ٢٨ مهر ١٢ هفته كامل ميشم و ميرم  الهي امين عزيزم  شما برا سيسموني فكري كرديد؟ چيا ميخ ...

منم ۳۰مهر ۱۲هفتم کامل میشه.نه هنوز فعلا منتظر جنسیتشون هستم.احتمالا تخت بخرم ک تا ۵سالگی شون بره گهواره خوب نیست