2777
2789
عنوان

شوهرم بچه 3سالمونوزد...

579 بازدید | 37 پست

خودبیشعورش بچه رووابسته خودش کرده هی دم ب دیقه انداخته دنبال خودش حالا ازمن طلبکاره.نیم ساعت پیش شوهرم تومحوطه بود با دوستاش که همسایمونن(خونمون آپارتمانیه) پسرم گفت منم میرم حیاط پیش بابا.بهش گفتم نره ها گوش نکردآخه هرروزدروقفل میکنم نتونه بره بیرون فقط باباش اومدنی گهگداری میره حیاط بازی م.خلاصه بدچنددیقه دیدم باتشرآوردش خونه وحسابی توپیدبهش که چراافتادی دنبال من وچی نیخای ازمنو... بعدم زدش وهی این گوشی صاب مردشو پرت میکردمیخوروب بچه منم خاستم جلوشوبگیرم ک حریفش نشدم تا اومدم بگم تقصیرخودته که بچه روانداختی دنبالتو عادتش دادی توپیدبهم و گفت توبچه رومیندازی دنبال من بعدم چندتا فحش بهم دتدوزدبیرون منم دروقفل کردم.واقعانمیتونم این رفتاراشوهضم کنمی روزخوبه ی روزبد ی روز پاچه میگیره ی روز قربون صدقمون میره.جدیدنم سیگاری شده خاک توسر.دیگه حالم ازش بهم میخوره همیشه هراتفاقی میوفته همه کاسه کوزه روسرمن میشکونه ومنومقصرمیدونه.همیشه اشکمودرمیاره دلم بدجورازش شکسته  الهی بره برنگرده بچم خیلی ترسیده بود ازترس داشت میلرزید.دلم براش سوخت خابش بردطفلی الهی بمیرم براش که همچین پدرومادری نصیبش شدن😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم ب این فکر میکردم ک همین الان چند تا مرد در آرزوی بچه دارشدن سر به بالین میزارن و فردا ناامید تر از دیروز میرن دنبال دکتر و دوا درمون .اونوقت بعضیا...؟

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت 😪😴

ای خدا ...بچه مثل حرمت داره مثل گل پاک و معصومه این چه رفتاری .. .نذار ببرتش بچه دو روز دیگه بزرگ شه همین رفتارو باهاتون میکنه 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
یه ساله نه ...  سه ساله

میدونم منظورم همون سه بود شد یه ..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙