2777
2789
عنوان

لطفا مامانا ی لحظه بیاین😭😭

90 بازدید | 13 پست

مامانای عزیز تو رو خدا منو از استدس در بیارید..

میشه بگید تو بارداریتون استرس و فکرای ناجور و مزخرف داشتید یا نه؟

ایا بچه تون الان سالمه؟

فشارخون و تنگی نفس و درد قلب گرفتم بخاطر استرسا و فکرای الکی...

تو رو خدا بیاین ی جوری بهم راهکار بدید آروم بشم

خدای مهربونم هزاران بار شکرت♥️یه صلوات واسه سلامتی خانوادم بفرستید دوست جوونیا لطفا..ممنونم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه ی این نگرانیا عادیه همه ی مادرا تجربش کردن اخرش هم نی نی صحیح و سالم میاد بغلت😍

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
استرس چیو داری?

همه چی😭😭اینکه بچه ام معلول نباشه خدایی نکرده.یا استرسا و فشارم بلایی سرش نیاورده باشه.اینکه قلبش نکنه خدای نکرده سالم باشه.اینکه نکنه همسرم واسش اتفاقی بیوفته.اینکه نکنه دخترم بلایی سرش بیاد من حواسم نباشه.اصن کلا استرس همه چی افتاده ب دلم..دکترم رفتم گفت فعلا هیچ داروی اعصابی نمیشه استفاده کنی.دارم دیوونه میشم دیگه😭😭😭

خدای مهربونم هزاران بار شکرت♥️یه صلوات واسه سلامتی خانوادم بفرستید دوست جوونیا لطفا..ممنونم😍
همه چی😭😭اینکه بچه ام معلول نباشه خدایی نکرده.یا استرسا و فشارم بلایی سرش نیاورده باشه.اینکه قلبش ن ...

من انقدر فکر کردم که اخرشم از دستش دادم

اروم باش چته

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
واي نكن با خودت اين جوري دختر. سر خودت و گرم كن اين فكر و خيالا مياد ولي نبايد بها بدي بهشون. رها كن ...

مثلا با چی...من اصن ذاتن آدم بیخیالی بودم.ولی الان دارم خیلی اذیت میشم

من انقدر فکر کردم که اخرشم از دستش دادم اروم باش چته

وای متاسفم☹تو چند ماهگی؟باور کن دلم ارامش میخاد ولی اصن نمیشه.نمیدونم چرا

وای متاسفم☹تو چند ماهگی؟باور کن دلم ارامش میخاد ولی اصن نمیشه.نمیدونم چرا

نمیخوام بگم چند ماهگی

اما تو مثل دخترای خوب حواست به بچه ات باشه

مرتب دکتر برو

چیزی نمیشه

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
استرس چیو داشتی؟نی نی سالمه؟

اره تو اتاق زایمانم که صداش اومد پیشم دکتر دیگه واستاده بود گفتم تروخدا ببین سالمه دستاش پاهاش قیافش خال اینا نداره.از بس استرس دلشتم

خدایا شکرت❤
اره تو اتاق زایمانم که صداش اومد پیشم دکتر دیگه واستاده بود گفتم تروخدا ببین سالمه دستاش پاهاش قیافش ...

بعد زایمانت استرسات رفت؟نگرانی های بی موردت؟چون من ذاتن آدم بیخیالو آرومی بودم میترسم همینطوری بمونم☹