2777
2789
عنوان

یکم دلداریم بدین 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحت کنندست ای کاش بچه دارا باهام تو ی اتاق نبودن

خواهرمو اول بردن تو یه اتاق که همشون زایمان کرده بودن بچشون پیشش بود بعد خواهرم خیلی گریه کرد ما هم رفتیم به پرستار گفتیم لطفا یه اتاق دیگه بدن بردن اونجا که اونا هم یا بچشون سقط شده بود یا مشکل دیگه ای داشتن 

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

علایم نداشتم متاسفانه.  ابش به تدریج کم شده بود اه چی بگم دکترم گذاشته بود رفته بود مسافرت

سخته خیلی...ولی چه میشه کرد؟؟؟؟الان دیگه بچه دارنشدی؟؟؟امیدوارم خدا برات جبران کنه

اتاق رو عوض نمیکنن متاسفانه

لعنت بهشون

جهنمه جهنم

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
سخته خیلی...ولی چه میشه کرد؟؟؟؟الان دیگه بچه دارنشدی؟؟؟امیدوارم خدا برات جبران کنه

چرا عزیزم 

پسرم رو شهریور ۹۳ از دست دادم

اردیبهشت ۹۷ خدا باز یه گل پسر خیلی ناز بهم داد

خیلی خوشحالم الان

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
خواهرمو اول بردن تو یه اتاق که همشون زایمان کرده بودن بچشون پیشش بود بعد خواهرم خیلی گریه کرد م ...

اینجا تختا پر شده فردا مرخصم میکنن باید تو گوشم هندزفری بزارم تاصبح صدای اهنگ گوش بدم وگرنه میمیرم از ناراحتی

دختر داییم چند بار عمل کرد فیبروم داشت بچه دار هم نشد ،هربار بعد عمل میبردنش توبخشی که زایمان کرده ه ...

خیلی سخته این لحظه ها برام عذاب اورترین لحظه های عمرمه

خیلی سخته این لحظه ها برام عذاب اورترین لحظه های عمرمه

بهت قول میدم دوسه روز بعد یادت میره 

صبر کن فقط