2777
2789
عنوان

بارداری در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 10582 بازدید | 51 پست
یه چیز بگم من راهنمایی میخوندم حتی به یه پسر سلام هم نکرده بودم همش میترسیدم حامله بشم.حتی نمیدونستم ...

یعنی تباه بودیا  البته من خودمم تا راهنمایی فکر میکردم خون پریودی از همون سوراخ ادرار میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم توهم عقدی؟چن وقتع

حالا دیگه چار ساله،دوبار خواستیم عروسی بگیریم همه چیو آماده کردیم ولی یه اتفاق بدی میوفتاد و به هم میخورد،الانم یه مشکل بزرگی برامون افتاده ک فقط خدا میتونه درستش کنه،میشه برام دعا کنی؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
ما روانقد مشاورای احمق مدرسه ترسونده بودن که من تومجردیام همش توهم بارداری داشتم بدون اینکه هیچ غلطی ...

آخ دقیقا 

مشاور ما گفته بود پریود نشدن نشونه حاملگیه حالا منه بدبخت دیر پریود شدم همش استرس داشتم آخر ی روز دل زدم ب دریا گفتم من حامله ام فک کنم 

شوکه شد گفت چطوری؟ گفتم چ میدونم پریود نمیشم خب شما گفتین پریود نشی حامله ای 

ی نفس راحتی کشید گفت نه اون واسه دختراییه با مردا رابطه دارن

حالا اون جریان دست خوردن پسره هم ک نوشتم همون موقعا بود تو دلم هی میگفتم لعنت ب این شانس من با مردا ارتباط داشتم آخه😂😂😂

الان خیلی خنده دار ب نظر میان ولی دو سال هرشب ب خدا التماس کردن واسه حامله نبودن سر ی دست خوردن اتفاقی کم حرفی نیست له شده بودم از استرس