2777
2789
عنوان

بارداری در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 10586 بازدید | 51 پست
آخ دقیقا  مشاور ما گفته بود پریود نشدن نشونه حاملگیه حالا منه بدبخت دیر پریود شدم همش استرس دا ...

مثلا میگفت یه دختری رفته بود توصحرادسشویی کردخودشو بایه سنگ پاک کرد حاملع شد چون قبلا یه پسری خودشو بااون پاک کرده بود 

یامیکفت یه دختری پدرش حموم بود رفت وان اب پیش پدرش اسپرما ازتو اب رفتن داخل بدنش حامله شد

وازاین مزخرفات 

یادمه نامزد بودیم اولین بار که شوهرم اومدسمتم من لباس کامل سمتم بود یه قطره اب ریخت روشلوارم اونم روی رون پام ارضا هم نشده بود همون پیش اب بود بعد من اون ماه دوهفته دیر پریود شدم یعنی دوتامون سکته کردیما اخرشم رفتم ازمایش بارداری دارم دراین حد خنگ بودیم دوتامون

هممون تو اون دوران عتیقه بودیم بخدا😂😂😂 اطلاعات صفر شیوه تربیتی پدرومادر و مشاورا ترسوندن ما بدبخ ...

یادمه دبستان بودم،تومدرسه شایعه کرده بودن هرکی بره دسشویی روزه ش باطل میشه،کسی جرات نداشت بره سمت دسشویی🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میگفت یه دختری رفته بود توصحرادسشویی کردخودشو بایه سنگ پاک کرد حاملع شد چون قبلا یه پسری خودشو ...

وای آره حالا دیگه من روم نشد این چرت و پرتارو بیشتر باز‌ کنم بگم چیا میگفتن😂😂

میگفت هیچوقت استخر نرین ی دختری رفته قبل اون سانس آقایون بوده آقا اسپرمش ریخته بوده اونجا دخترخانمم رفته نشسته روش حامله شده

باورت میشه هنوز ک هنوزه نتونستم استخر برم؟😖😖

خدا بگم چیکارشون کنه