seliiiin_selin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 476 عنوان بارداری در دوران عقد 10582 بازدید | 51 پست وای خدایا جرا من فک میکردم حتی اگ بدون دخول هم رابطه داشته باشیم انقد قوی هستیم ک سریع حامله میشم😂😂😂😂کیا اینجوری بودن میترسیدن از همچیز تو دوران عقدشون همه دنیام همسرم 💙💜جونم مامانم🌸عمرم بابام😘قلبم داداش و ابجیم💝💝💝خدایا حکمتتو شکــــــــــر 1398/06/26 | 23:04 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tinny عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 6494 من اینجوری بودم اما حالا خندم میگیره چون ماه دوم اقدامم و هنوز حامله نشدم 😃
کاکائو1 عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 5178 من الان عقدم همیشع توهم دارم😂ولی بدون د..ول هم میشه🎃🎃 خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕
seliiiin_selin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 476 من اینجوری بودم اما حالا خندم میگیره چون ماه دوم اقدامم و هنوز حامله نشدم 😃 دومم ک خوبه من ماه ۷هستم همه دنیام همسرم 💙💜جونم مامانم🌸عمرم بابام😘قلبم داداش و ابجیم💝💝💝خدایا حکمتتو شکــــــــــر
seliiiin_selin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 476 واي من فكر ميكردم حتي بهم بخورن بهم باردار ميشم🤣☺️😊😄😝😏 چقد خنگ بودیم همه دنیام همسرم 💙💜جونم مامانم🌸عمرم بابام😘قلبم داداش و ابجیم💝💝💝خدایا حکمتتو شکــــــــــر
اجین_جیل عضویت: 1392/03/27 تعداد پست: 5296 من هم میترسیدولی بعد ازدواج دیدم ترسم بجا بودهر دو پسرام رو با اولین اقدام باردار شدمدو تا هم سقط داشتم اونها هم با اولین اقدام باردار شدم آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
65تیر عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 9203 یه چیز بگم من راهنمایی میخوندم حتی به یه پسر سلام هم نکرده بودم همش میترسیدم حامله بشم.حتی نمیدونستم چطوری میشن
seliiiin_selin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 476 من الان عقدم همیشع توهم دارم😂ولی بدون د..ول هم میشه🎃🎃 دوران پر استرسسسسسسس عقد همه دنیام همسرم 💙💜جونم مامانم🌸عمرم بابام😘قلبم داداش و ابجیم💝💝💝خدایا حکمتتو شکــــــــــر
bahar_roz عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 6961 کاشکی من تو دوران عقد حامله میشدم مجبور میشدیم سریع میرفتیم سر خونه زندگیمون،نه ک چن سال تو دوران عقد و اینجور بلاتکلیف😢 «نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚 میشه نگام کنی؟😢 راحت شه زندگیم😍 چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔
سمين79 عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 543 من هم میترسید ولی بعد ازدواج دیدم ترسم بجا بود هر دو پسرام رو با اولین اقدام باردار شدم دو ... عزيزم ميشه كمو بيش چيزايي ك مورد علاقتو بگي منظورم خوردني هاس
seliiiin_selin مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 476 من هم میترسید ولی بعد ازدواج دیدم ترسم بجا بود هر دو پسرام رو با اولین اقدام باردار شدم دو ... ایجانم ماشالله همه دنیام همسرم 💙💜جونم مامانم🌸عمرم بابام😘قلبم داداش و ابجیم💝💝💝خدایا حکمتتو شکــــــــــر